BeyondDutch

You love it, we stream it! Who wouldn’t love a platform full of films and series catered exactly to their tastes and desires. We create such platforms. For the smallest niches and their special interests. We started with this crazy idea in 2017 and we’ve been outperforming the benchmark ever since. Fast-forward to today, we have over 100.000 users in more than 8 countries around the world. And we’re constantly expanding, because we are on a roll.

Faircasso

Faircasso is een incassobureau met een bijzondere missie. Wij willen dat niet alleen Faircasso maar heel Nederland op een sociale manier gaat incasseren. Sinds 2014 geven we het goede voorbeeld en inspireren we anderen om dit voorbeeld te volgen. Zodat we samen wat kunnen doen aan de schuldenproblematiek en mensen niet onderuit halen, maar overeind helpen.

Monteba Accountants & Adviseurs

DOELEN BEREIKEN DOOR ELKAAR TE VERTROUWEN Met een energiek en hecht team van accountants en adviseurs bereiken we al jaren de doelen van onze klanten en van onszelf. Door onze ongedwongen sfeer, het familiaire karakter van de organisatie en de hoge deskundigheidsgraad mogen wij al meer dan 25 jaar onze cliënten helpen bij het waarmaken van hun ambities. VERTROUWEN Wij geloven dat overzicht, inzicht en uitzicht in de financiën het verschil maakt voor elke onderneming. Deze bijdrage willen wij graag leveren. Hierbij is vertrouwen in elkaar essentieel. Wij voelen ons dan ook bevoorrecht dat ondernemers ons vertrouwen om een bijdrage te leveren aan hun succes. Doordat cliënten ons al meer dan 20 jaar vertrouwen kan ons motto “Écht samenwerken” dagelijks in de praktijk worden gebracht. En dat geeft ons enorme voldoening ONS NETWERK Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn maken we gebruik van de toegevoegde waarde van ons netwerk. Dit netwerk zetten we dan ook graag voor jou in. In ons netwerk hebben we een aantal partners waar we regelmatig mee samenwerken: Auxilium adviesgroep Golstein Juridisch Advies DSIG – De Subsidie Informatiegroep MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN Maatschappelijke betrokkenheid past goed bij onze identiteit. In 2016 hebben hiervoor een mooi doel bereikt. Wij hebben lopend of fietsend de top van de Galibier in Frankrijk gehaald, zodat er 14 huizen gebouwd kunnen worden in Bangladesh.   Wij helpen jou ook graag met het bereiken van jouw doel!

Evangelische Theologische Faculteit, Leuven

De Evangelische Theologische Faculteit (ETF) in Leuven is een unieke instelling voor universitair onderwijs. Wij zijn gevestigd in de oudste universiteitsstad van de Benelux, in een land waar het protestantisme een kleine minderheid vormt. Tegelijkertijd heeft de ETF als een van de weinige evangelische geaccrediteerde instellingen voor universitair onderwijs in Europa een grote impact die ver over landsgrenzen heen reikt.

Evangelische Theologische Faculteit, Leuven

Kinderhulp Afrika

Kinderhulp Afrika biedt een hoopvolle toekomst aan kansarme kinderen in Oeganda, waar ouders en ondersteunende familieverbanden ontbreken. Ons doel is om deze kinderen op te vangen en hen te voorzien van hoogwaardig onderwijs, zorg en opvoeding, zodat de kinderen kunnen groeien naar volwassen zelfstandigheid. Kinderhulp Afrika is een Christelijke stichting en heeft in haar 33-jarig bestaan al haar doelstellingen altijd bereikt en er is een mooie organisatie ontstaan die haar missie volledig uitleeft. Door de inzet van vele mensen, fondsen en donateurs heeft Kinderhulp Afrika al veel kinderen een zekere toekomst kunnen geven.

De Ideeënfabriek van Pieters

Wij zijn De Ideeënfabriek van Pieters. Een marketing- en communicatiebureau, maar dan nèt anders….Gelegen in het prachtige Groede (Zeeuws-Vlaanderen). We denken met je mee, maar soms ook tegen. Want het stellen van kritische vragen leidt tot de beste resultaten. Genoeg over ons. We leren veel liever jou en jouw wensen beter kennen. Zie ons als je bonuscollega’s. Samen zorgen we ervoor dat je gezien, geloofd of geliked wordt. Zo maken we mooie dingen die er toe doen.  

Filadelfia Christenen

Wij zijn een kringgroep in Nieuwegein met de naam Filadelfia christenen.

To Be Kind - Christelijk Kindercentrum

“Kom werken bij de leukste en gezelligste kinderopvang van Nederland.” To Be Kind is een Christelijk Kindercentrum waar we liefdevol aandacht geven aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij staan voor hoogwaardige opvang waar kinderen in een uitdagende en stimulerende omgeving spelenderwijs kunnen ontdekken, leren en zich ontwikkelen op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Goede professionele pedagogisch begeleiding is daarom onmisbaar in onze opvang. To Be Kind heeft 9 locaties, waarvan een aantal IKC, in Nederland. Gezien onze professionaliteit werken wij vanuit christelijke perspectief en hebben als Kindercentrum veel te brengen en te geven. Vanuit onze IKC zijn de afstemmingen tussen onze pedagogische medewerkers en leerkrachten van de basisschool optima forma. Dat geeft het kind rust in de doorstroom van het Kinderopvang naar het basisonderwijs.

Beek & Geyn kinderopvang

Beek & Geyn kinderopvang is een kleinschalig Christelijk kinderdagverblijf in Baambrugge (tussen Amsterdam en Utrecht) waar kinderen van 0-4 jaar dagelijks verblijven in een prachtig gerenoveerde stal en waar veel buiten wordt gespeeld.

Esenzo

Essenzo is een particuliere business school met een christelijke identiteit voor werkend leren mbo- en hbo-opleidingen.

Kerk aan het Lint

De Kerk aan het Lint is een modern, multifunctioneel gebouw in hartje Leidsche Rijn, Utrecht. De kerk wordt intensief gebruikt door twee kerken (NGK RijnWaarde en GKv Leidsche Rijn) en verhuurd aan organisaties, koren en particulieren.