Fiscount Loonservice

Fiscount Loonservice. Geen standaard loonverwerker. Wij maken hét verschil met ons concept! In teamverband gaan we voor topkwaliteit voor onze klanten in diverse dynamische branches. We werken met geavanceerde geautomatiseerde onlinesoftware zoals Nmbrs. U of uw klant wil elke maand zeker zijn van een tijdige en correcte loonbetaling. Zo simpel is het. Als MKB-ondernemer of accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren heeft u hier echter specifieke kennis, ervaring en software voor nodig. Kies daarom voor een samenwerking met Fiscount Loonservice: een professionele partij die u continuïteit en samenwerking op maat biedt. Als verlengstuk van uw dienstverlening, als partner in salarisverwerking. Fiscount loonservice biedt een verscheidenheid aan diensten. Fiscount Loonservice bestaat uit een team van specialisten. Met zes salarisadministrateurs, een HR-adviseur, een juridisch medewerker en een secretarieel medewerker staat Fiscount Loonservice voor u klaar met een dienstverlening op verschillende gebieden. Er wordt nauw samengewerkt met juristen van Fiscount Arbeid en Recht, die ondersteuning bieden bij complexe vraagstukken op het gebied van loonheffingen, sectorindeling, cao’s, premiekortingen of geschillen met werknemers.

Stichting Vrij Zijn

Vrij Zijn is een bediening en tegelijkertijd een beweging van christenen uit allerlei kerken in Nederland die hun identiteit, vrijheid en eenheid in Christus hebben gevonden en die dit onderwijs willen (helpen) uitdragen waar zij kerken en werken. Vrij Zijn heeft drie belangrijke pijlers waarop al haar activiteiten zijn gefundeerd: ·      Identiteit in Christus·      Vrijheid in Christus·      Eenheid in Christus Vrij Zijn heeft het verlangen om mensen te helpen hun identiteit en vrijheid in Christus te ontvangen en te versterken, om samen met christenen uit alle kerken onze eenheid in Christus te vieren. Dit doet zij door middel van het organiseren van conferenties, seminars, de Vrij Zijn Zomerweek, de Vrij Zijn Bijbelschool, de Vrij Zijn Trainingsschool, Vrij Zijn TV en door het publiceren van boeken, e-books, audio CD’s en DVD’s. In dit alles wil Vrij Zijn de bevrijdende boodschap van Gods liefde verkondigen.

De Fontein

Onze school heet ‘De Fontein’, School met de Bijbel. Een fontein spuit water. In de Bijbel staat dat God de Bron is en ons Levend Water wil geven. Uit die Bron willen wij putten; geloof, liefde, inspiratie, kracht, wijsheid, enthousiasme, vriendelijkheid. Wij willen een sprankelende, frisse en bruisende school zijn, waar iedereen zich als een vis in het water voelt. Wij geloven dat de Bijbel Gods woord is. Wij beginnen elke dag met bidden, zingen en lezen uit de Bijbel. We vinden het belangrijk om met kinderen over God te praten. Onze christelijke identiteit is bepalend voor onze visie op onderwijs, op kinderen, ouders en personeel. Wij willen de normen en waarden die we in de Bijbel lezen overdragen op de kinderen en daar zelf ook naar leven.

Baptistengemeente Kampen

Wij zijn een gemeente waarin Gods Woord centraal staat, we nemen de bijbel van kaft tot kaft. We geloven dat een persoonlijke relatie met Jezus Christus noodzakelijk is om te kunnen leven naar Gods wil. Leven met Jezus is een ‘lifestyle’, het gaat de hele week en je hele leven door. We bidden voor en met elkaar. We houden van zingen en doen dat veel en uitbundig in onze samenkomsten. Je zou het gemeenteleven, als plaats van delen en vieren, met het gezinsleven kunnen vergelijken. We willen met elkaar leven in afhankelijkheid van de Heilige Geest, in gehoorzaamheid aan Gods Woord en volgens de richtlijnen van het Grote gebod en de Grote Opdracht.

Diaconie Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam

De Lutherse Diaconie van Amsterdam gaat, sinds 1588, voor barmhartigheid en gerechtigheid. Dichtbij in eigen stad en regio en wereldwijd. De Diaconie investeert in gemeenschappen als dragers van duurzaam diaconaat. Centraal staat het omzien naar elkaar in kerk & buurt. In het gemeentediaconaat organiseren we dit omzien naar elkaar in en rond onze kerkgemeenschappen en ankerplaatsen zoals de lutherse hofjes. In onze gasthuizen ‘In de Roos’ en ‘In de Waard’ wonen een vaste huisoudste en logeren steeds plm. 3 gasten (vaak vluchtelingen/migranten) die tijdelijk een plek nodig hebben. In ‘Bij Maarten’ wonen twee vaste bewoners en is er een vaste logeerplek via het project ‘Onder de pannen’ i.s.m. De Regenboog en een noodopvangplek. Onze gasten hebben, voor zover aan de orde, professionele begeleiding van maatschappelijke instanties.

VPCBO Ichthus Huizen

Vereniging voor Protestants Christelijk Basis Onderwijs Ichthus. Onze vereniging bestaat uit 5 scholen met ongeveer 1150 leerlingen en 115 personeelsleden

Robert Mazier & Co

Wanneer ben je van betekenis? Om antwoord te krijgen op die vraag is het belangrijk om terug te grijpen op je eigen betekenis. Als mens en als organisatie. Wat is jouw betekenis? Wat beweegt jou? Dat brengt je bij de kern van de zaak. En dat houdt je dicht bij je doel en bij jezelf. Van daaruit kun je ook verschil maken voor de mensen voor wie je werkt en van betekenis zijn voor je omgeving. In de werving en selectie, maar ook als adviseur, coach en interim-manager helpt Robert Mazier & Co betekenis te geven aan jouw project, jouw werk. In de zorg, op school, in kerken en in andere organisaties.

Van Horssen B.V.

Van Horssen B.V. is een familiebedrijf met 15 vaste medewerkers, wat in 1942 is opgericht. Wij zijn altijd al gevestigd in het mooie dorpje Aalst in de Bommelerwaard. Eerst was het bedrijf vooral gericht op de zeilmakerij. In de loop van de jaren zijn de activiteiten uitgebreid, waaronder dakbedekking. Ondertussen zijn we zeer ervaren in de dakdekkersbranche, omdat we dit vak al ruim 30 jaar uitoefenen. Met een Van Horssen-dak bent u verzekerd van een kunststof dakbedekking die beschermd tegen vele vormen van afbraak. De onderhoudsarme kunststof dakbedekking die Van Horssen BV uit Aalst verlegt, heeft een bewezen levensduur van 30 jaar. Meer dan een miljoen vierkante meter vormen daarvan het waterdichte bewijs. Kijk verder onder dakbedekking naar de vele mogelijkheden en vraag ons om informatie. Tevens verzorgen wij voor u de permanente valbeveiliging op het dak. Van Horssen B.V. is een zeer bekende naam op het gebied van de zeilmakerij. Al vele jaren worden vrachtwagenzeilen, aanhangwagenzeilen, schuifgordijnen, afdekzeilen, zwembaden, vijvers, serrezeilen, oogstbanden, span- en hijsbanden, milieu calamiteiten lekbakken enz. verzorgd. Ook staat de zeilmakerij bekend om zijn uitstekende service.

Auto Verbeek

Uw auto is voor u een bijzonder bezit. Autobedrijf Verbeek kent veel van de klanten en hebben een persoonlijke benadering. Wij zijn een autobedrijf waar de daad bij het woord gevoegd wordt als het gaat over service, persoonlijke aandacht en maatwerk.  We noemen onszelf de beste. Stel ons gerust op de proef. De deur staat altijd voor u open en de koffie staat klaar in Speuld.  

Hervormd Bondsbureau

De ‘Bond van Hervormde Vrouwenverenigingen op Gereformeerde Grondslag’ aftewel de ‘Hervormde Vrouwenbond’ heeft als doel om vrouwen toe te rusten vanuit Gods Woord. Daarom is gezamenlijke bijbelstudie nodig. Gods Woord is de Bron voor ons persoonlijk geloof en de Gids voor ons leven. Jongere en oudere vrouwen vinden hierin antwoorden op vragen op maatschappelijk, ethisch of opvoedkundig terrein. Met onze kennis en ervaring willen we – in afhankelijkheid van God – verenigingen ondersteunen met materialen voor bijbelstudie en begeleiden bij het oprichten van nieuwe kringen. Hierbij zijn we zeker ook gericht op jonge vrouwen. Ook voor hen is het belangrijk om in deze hectische tijd, waarin veel vanzelfsprekendheden zijn weggevallen, steeds weer te luisteren naar Gods Woord. Om samen met anderen een mening te vormen over diverse bijbelse en maatschappelijke onderwerpen en deze in hun persoonlijk leven gestalte te geven. Op deze manier kunnen we onze plaats in gezin, kerk en maatschappij innemen.

BaanMeesters

BaanMeesters is een frisse en enthousiaste onderneming. We zijn de verbindende schakel tussen vakmensen en MKB bedrijven in de branches Techniek, Schilders en Interieurbouw. Binnen ons vakgebied werken we hard aan vernieuwende en unieke concepten. We doen het net even anders dan onze concullega’s.  Ons team is gedreven, betrokken en eigenlijk ook wel een beetje maf.

Werkwijze(R) - buitenruimte in kaart

Werkwijze(R) brengt de buitenruimte in kaart Werkwijze(R) is een praktisch digitaal kaartplatform gebaseerd op GIS, een geografisch informatiesysteem. Het platform levert alle benodigde informatie voor opdrachtgever en opdrachtnemer.Vanuit de visie van de uitvoering van werkzaamheden en het ontsluiten van de juiste veldinformatie naar opdrachtgever en management is de Werkwijze(R)-applicatie ontwikkeld voor met name uitvoerende partijen.Vanuit een modern bedrijfspand, centraal gelegen in Vianen, werkt een team van betrokken en enthousiaste mensen aan applicaties om het beheer en onderhoud van de buitenruimte voor de klant gemakkelijk en overzichtelijk te maken en te houden.