Bridge to Better

Wie zijn wij: Bridge to Better is een stichting, die mensen zonder verblijfsvergunning en uitzicht hierop toerust om met perspectief terug te keren naar hun herkomst. Het project is ontstaan vanuit compassie voor vreemdelingen waar vanuit laagdrempelige hulpverlening werd geboden. Bridge to Better begeleidt ongedocumenteerde die vrijwillig willen terugkeren en empowered ze door het trainen bij het starten van een eigen onderneming. Bridge to Better heeft in de afgelopen 5 jaar zo’n 400 mensen geholpen een nieuwe start te maken in land van herkomst.   Bridge to Better heeft een christelijke levensvisie. We werken vanuit relatie en vertrouwen wat de schakel is om mensen op een waardige manier te begeleiden. Dit is de basis van het traject. Deelnemers van het project, kiezen er zelf voor om gebruik te maken van deze hulp en de kans te grijpen voor een betere toekomst voor zichzelf en hun familie te realiseren. Door op talenten en kwaliteiten te richten, helpen wij met educatie en vakgerichte training, helpen we bij re-integratie in land van herkomst. Het project is gebaseerd op drie onmisbare uitgangspunten: Vertrouwen, empowerment en persoonsgerichtheid voor een duurzame aanpak.

Christian Roma Support

Interesse in vakantiewerk in Oekraïne?  Wij zoeken goede bouwvakkers / tegelzetters die een paar weken aan de slag kunnen. Reis en verblijf worden verzorgd.  Kleine vergoeding.

Seinpost Slinge Maatschappelijk

Stichting Seinpost Slinge is een maatschappelijke organisatie voor ontmoeting en ondersteuning in de wijk Pendrecht in Charlois Rotterdam. Seinpost is een plek waar elke wijkbewoner welkom is. We organiseren verschillende activiteiten voor kinderen, tieners, ouderen, of mensen met een hulpvraag. We werken vanuit christelijke kernwaarden: acceptatie, liefde, vertrouwen. Dat geldt voor betaalde medewerkers, vrijwilligers en stagiaires.

Kinderopvang BijdeHandjes

Bij BijdeHandjes zeggen we: ‘Een tweede thuis zijn we samen’. Voor en achter de schermen dragen we daar allemaal aan bij. BijdeHandjes is een prachtig groeiend bedrijf waar we wekelijks, met heel veel liefde, zo’n 2.000 kinderen opvangen verspreid over 26 locaties. We bestaan in 2019 tien jaar en zijn een middelgrote onderneming met ongeveer 200 collega’s. Voor ons is ieder kind uniek! Dat geldt ook voor elke medewerker die bij ons werkt. Elke dag zorg je voor een goede start voor ieder kind. Liefdevol en enthousiast. Hoe dat er uit ziet? Daar kunnen we je van alles over vertellen, maar waar het vooral op neer komt is dat kinderen het liefste bij ons komen. BijdeHandjes is de plek waar elk kind welkom is en zich thuis voelt. We vertellen de kinderen graag mooie verhalen. Over de mooie gekleurde jas van Jozef of over de reus Goliath. We kennen de avonturen van Nijntje en Dikkie Dik en we houden van zingen en feestjes vieren. Als er iemand jarig is bijvoorbeeld of als we de geboorte van Jezus vieren of gewoon omdat we zin hebben in muziek maken! Wij zijn gevestigd in: Amersfoort, Bennekom, Ede, Elst, Garderen, Harskamp, Kootwijkerbroek, Lunteren, Otterlo, Scherpenzeel, Stroe, Voorthuizen en Woudenberg Wij komen graag met je in contact!

Filadelfia Zending

Filadelfia Zending is een organisatie die zending mogelijk wil maken. Dit doen we door te adviseren, ondersteunen en hulp te verlenen. We doen dit o.a. voor zendingswerkers die een roeping hebben van God.

Evangelische kerk de Schuilplaats

Evangelische kerk de Schuilplaats is opgericht in 1984 in Bergen op Zoom door enkele echtparen uit de regio Bergen op Zoom. Begonnen in huiskamers van onze leden, zijn wij gegroeid naar een gemeente met circa 250 leden in de leeftijd van 0 tot ruim 90 jaar. Op meerdere momenten en gelegenheden komen we bij elkaar: natuurlijk hebben we onze wekelijkse zondagse samenkomst, in een prachtige school aan de Nobellaan 50 in Bergen op Zoom. Maar ook ontmoeten mensen elkaar in kleinere groepen: themagroepen, vrouwenochtenden, mannenontbijt en bijvoorbeeld de Alpha-cursus (voor beginnende gelovigen) en een cursus Groei in Identiteit. Wij zijn een kerk die in Bergen op Zoom en omgeving midden in de maatschappij staat. Een kerk: Die laagdrempelig is voor alle generaties en alle lagen van de bevolking waar mensenlevens radicaal veranderen door een persoonlijke ontmoeting met de Here Jezus die blijft met nieuwe generaties (jonge) leiders, geïnspireerd door de Heilige Geest en met zichtbaar werk van de Heilige Geest die uitreikt naar mensen, die God niet kennen met een boodschap die aansluit bij de cultuur De Schuilplaats is aangesloten bij Rafael Nederland, een landelijke organisatie waar momenteel zo’n 30 kerken uit Nederland bij aangesloten zijn. Rafael Nederland maakt op haar beurt deel uit van de wereldwijde organisatie Foursquare.

Talenta

Talenta is een christelijke organisatie voor jobcoaching en reïntegratie. Mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan is onze passie én ons vak. Kracht De kracht van onze dienstverlening schuilt in de uitstekende samenwerking met opdrachtgevers en werkgevers, onze jarenlange ervaring met de doelgroep, grondige kennis van het vak, een voortvarende aanpak en professionele manier van werken. Doelgroepen De redenen waarom onze cliënten ons nodig hebben, zijn heel verschillend. Van een lichamelijke of psychische beperking tot een periode van werkeloosheid of ziekte bij de huidige werkgever. Opdrachtgevers Wij werken in opdracht van cliënten, werkgevers, kerkenraden, UWV, gemeenten, verzekeraars en arbodiensten. Dat doen we vanuit onze christelijke levensovertuiging. Gedreven, praktisch en met een warm hart.

De Kleine Reiziger

De Kleine Reiziger is een organisatie voor kinderopvang. Met locaties in Den Helder, Julianadorp en Velserbroek zijn we een jonge groeiende organisatie die zich met hart en ziel inzet voor alle kinderen die we mogen verzorgen. Met gepassioneerde pedagogisch medewerkers bieden wij peuteropvang ( peuterspeelzaal) en buitenschoolseopvang (bso) aan. Dit vinden we ontzettend leuk om te doen, omdat onze harten uitgaat naar kinderen. Je zult merken dat we vol liefde voor de kinderen zorgen en graag betrokken zijn bij wat kinderen meemaken. Korte lijntjes, kleinschalige groepen en leuke activiteiten zijn bij ons de normaalste zaak van de wereld. We zijn er voor de ouders en kinderen die bij ons komen. We zijn er voor jou! Elke dag is anders en elke dag is weer een kans om nieuwe dingen te leren. Bij De Kleine Reiziger besteden we daar veel tijd en aandacht aan. Kinderen leren spelenderwijs en daar krijgen ze dan ook alle ruimte voor en door thema’s heen ook een gevarieerd en breed aanbod in. Dat gunt u uw kind toch ook? Op De Kleine Reiziger wordt gewerkt vanuit een christelijke identiteit. Gewoon omdat het bij ons past. Uiteraard is iedereen bij ons van harte welkom om te komen spelen.

Profielnorm B.V.

Profielnorm BV is een Zeeuwse onderneming die zich toelegt op het vervaardigen en leveren van entresol- of tussenvloeren. De robuuste en fraai vormgegeven Column® entresolvloer stelt bedrijven in staat op voordelige wijze hun opslagcapaciteit te vermenigvuldigen. De systeemvloeren zijn voorzien van eigen kwaliteitsprofielen en toegesneden op maximale flexibiliteit: ze zijn toe te passen in magazijnen en distributiecentra,maar ook in showrooms en productiehallen. Creatief en structureel oplossen van ruimteproblemen: dat is waar Profielnorm voor staat! Profielnorm maakt deel uit van de Profielnorm-groep en valt onder de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven

Ichtus Vrije Baptisten Gemeente

ICHTUS Vrije Baptisten Gemeente in Wierden is een moderne, groeiende kerk met op dit moment ca. 850 leden, vrienden en kinderen. Wij willen een zorgzame en warme gemeente zijn waarin Jezus Christus centraal staat en die relevant is voor de regio.

Baptisten Scheveningen

De Baptistengemeente Scheveningen is een zelfstandige gemeente die in 1962 is opgericht. Momenteel heeft de gemeente circa 25 leden met naar verhouding veel oudere gemeenteleden. Wekelijks bezoeken een kleine 40 mensen de zondagsdienst. Naast de zondagsdienst worden er wekelijks en jaarlijks meerdere activiteiten georganiseerd. De dagelijkse leiding berust bij de oudstenraad. De gemeente laat zich het beste omschrijven met de termen: Bijbelvast, liefdevol en zorgzaam.

Florys

Oplossingen die samen werken Als ondernemer stelt u doelen om verder te komen. U wilt tenslotte uw dromen en ambities waarmaken. Wij geloven dat u meer resultaat behaalt door mens en werk op één lijn te brengen met uw strategische keuzes. Daarom helpen wij u met integrale oplossingen op het gebied van mens, werk en organisatie. Oplossingen die elkaar aanvullen en versterken. Met de specialisten van Intro Personeel voor het aantrekken van talentvolle medewerkers. En de specialisten van Florys voor administratieve, financiële, juridische, fiscale, HR- en IT-ondersteuning. Voor elke branche, waaronder de flexbranche. Met oprechte aandacht en een scherp oog voor de drijfveren van de ander, brengen wij mensen en organisaties tot bloei.