InTransit

InTransit is een praktijk voor psychologische dienstverlening en medische advisering aan (aankomend) missionair werkers en uitzendende organisaties. Sinds 1995 worden bij InTransit psychologische en later ook medische kennis en ervaring gecombineerd met cross-culturele expertise. Hiermee begeleiden en versterken we mensen en organisaties die in het buitenland werkzaam zijn.

Spring Up

Spring Up – het begin van iets nieuws Heeft je organisatie een ingewikkeld inhoudelijk vraagstuk? Zoekt je team of jij als persoon verbetering in het werk of in je persoonlijke situatie? Door onze kennis, kunde en persoonlijke benadering wordt dat het begin van iets nieuws.

Kerk de Koningshof

Wij zijn kerk De Koningshof in Apeldoorn. Een enthousiaste kerk die hoort bij de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt in Nederland, met een hart voor God, elkaar en de stad Apeldoorn. Onze gemeente bestaat uit 500 leden met veel (jonge) gezinnen en ouderen. We willen graag een open en gastvrije kerk zijn, waar men zich snel thuis voelt.

Oude & Nieuwe Kerk Delft

De Oude & Nieuwe Kerk vormen het museale onderdeel binnen een overkoepelende bedrijfsvoeringsorganisatie van de Protestantse Gemeente Delft. De Protestantse Gemeente Delft is daarnaast aanwezig in diverse wijken van Delft, in o.a. de Bethlehemkerk, Marcuskerk, Hofkerk en Vierhovenkerk.

Mobicom B.V.

Vacature Helpdesk medewerker VoiP en IT (40 uur) Mobicom is een Business Partner op het gebied van telecom en it en bedient een brede klantenkring uit allerlei sectoren in dienstverlening, transport, bouw- en de installatiebranche. Mobicom is ter uitbreiding van het huidige team op zoek naar een 1e lijns helpdesk medewerker voor VoIP & IT. Je helpt klanten met vragen en biedt oplossingen op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Mobicom is gevestigd in Rotterdam en is een bedrijf met een stabiele groei in omzet en in het aantal klanten. Het aanbod van diensten en producten wordt stap voor stap uitgebreid zodat onze zakelijke klanten volledig worden ontzorgd in hun communicatie en IT behoeften.

KeuningsHof

KeuningsHof  is een organisatie in de vorm van een zorgboerderij landelijk gelegen welke zorg biedt aan jongeren en al wat ouderen met een zorgvraag.  KeuningsHof biedt vanuit een christelijke basis perspectief voor Rust, Ruimte en Ontwikkeling. Het zorgaanbod bestaat uit zorg op maat waaronder 24 uur-zorg, begeleid wonen, logeeropvang en dagbesteding.  

Royal Jongbloed via BeljonWesterterp B.V.

Royal Jongbloed is gevestigd in Heerenveen en bestaat uit een grafisch bedrijf en een uitgeversgroep. Het grafisch bedrijf is wereldwijd marktleider in het verwerken van uiterst dunne papiersoorten. De uitgeverij publiceert onder andere bijbels, boeken, educatieve materialen en magazines. Daarnaast richt Royal Jongbloed zich op het vermarkten van digitale concepten en van de dwarsligger®, het boekconcept waarvan Royal Jongbloed de uitvinder is. Bij Royal Jongbloed werken ongeveer 100 medewerkers. Zie ook: royaljongbloed.com

Baptistengemeente De Rank Leidsche Rijn

Baptistengemeente De Rank is een eigentijdse en groeiende kerk in het hart van Leidsche Rijn. Zowel jonge gezinnen, (jong)volwassenen als ouderen vinden hun weg wekelijks naar ons. Bezoekers ervaren onze zondagse diensten als blijde, duidelijke en betekenisvolle samenkomsten met een persoonlijke en ontspannen sfeer.

Steunpunt Kerkenwerk

Steunpunt Kerkenwerk (SKW) is een vereniging van en voor de kerken (GKV, NGK en CGK). En biedt ondersteuning bij kerkelijk personeelsbeleid, materiële en financiële zaken. Met een vast team werken wij elke week aan het faciliteren van kerk-zijn in deze uitdagende tijd.

GEJA Werkprojecten

Heeft u een project met een verplichting tot het invullen van Social Return? Wij kunnen u ontzorgen, adviseren en het juiste personeel leveren!

Evangelische Gemeente Hoeksche Waard (EGHW)

De EGHW is een actieve, enthousiaste gemeente met 900 leden en tientallen vaste gasten De gemiddelde leeftijd is slechts 31 jaar en we zijn gezegend met bijzonder veel kinderen en jeugd. We worden vaak omschreven als een warme gemeenschap waar mensen zich snel thuis voelen. De gemeente startte in1994. Vanwege gestage groei in ledental zijn we een aantal keer van onderkomen verhuisd en sinds 2018 hebben we onze eigen huisvesting ‘De Poort’ een prachtige locatie met een zaal geschikt voor bijna 1000 personen en daarnaast allerlei lokalen voor crèche, kinder- en jongerenwerk plus een grote foyer.

B. Kuijpers BV