A Rocha Nederland

A Rocha is een wereldwijde beweging van christenen die zich inzet voor natuurbehoud. Ook in Nederland werkt A Rocha met vele vrijwilligers aan natuurbehoud en zorg voor de schepping.

Vigilate Accountants BV

Vigilate Accountants is een succesvol snelgroeiend accountantskantoor aan de A20 bij Rotterdam (Nieuwerkerk aan den IJssel). We zijn een modern accountantskantoor met een informele sfeer en onderscheiden ons door een alert en betrokken aanpak. Houd jij van: Afwisselend werk op uitdagend niveau Werken met leuke collega’s en leuke klanten Nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen Goede balans van werk en privé Laten we dan eens kennis maken, het gaat vast klikken!

Vigilate Accountants BV

Leger des Heils

Werken bij het Leger des Heils Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl. Help je ook mee?

CBS De Stifthorst

Ons onderwijs heeft een aantal specifieke kenmerken. We vinden goede resultaten belangrijk, maar ook het onderzoekend leren en de voorbereiding van onze kinderen op hun toekomst, een toekomst die er anders uit zal zien dan vandaag. De uitgangspunten Doelgericht werken; Werken volgens Anders Adaptief ; Engels vanaf groep 1; Wat is Doelgericht werken? Door vakken als rekenen, spelling, technisch lezen en begrijpend lezen aan te bieden in drie arrangementen, differentiëren wij binnen de groepen zo, dat ieder kind de leerstof krijgt aangeboden op de manier die het beste bij hem of haar past. Door deze manier van werken gaan ook de resultaten omhoog. Wat is Anders Adaptief? Anders Adaptief is een vorm van onderzoekend leren. In groepjes stellen kinderen een eigen onderzoeksvraag. Met de onderzoeksvraag gaan zij gezamenlijk aan de slag om uiteindelijk van wat zij geleerd hebben een presentatie te maken, waardoor zij hun kennis delen met de andere kinderen. De leerkracht speelt een meer begeleidende rol. Engels vanaf groep 1 In het kader van de internationalisering hebben wij er voor gekozen onze kinderen vanaf groep 1 Engels aan te bieden. We gebruiken hiervoor de methode “Take it Easy”. Deze methode maakt hoofdzakelijk gebruik van het digibord. Kinderen vinden het over het algemeen heel  leuk om vanaf het begin met Engels bezig te zijn. We zijn ook een Anglia school. Dit komt onder andere tot uiting dat de kinderen vanaf groep 7 mee doen aan officiële Engelse examen en daarvoor ook diploma’s kunnen behalen.

FACN

FACN is een intermediair en bekend van Zelf hypotheek afsluiten. We zoeken voor onze klanten de beste en de goedkoopste hypotheek die past bij de situatie. Wij zijn gewoon eerlijk: onze klant regelt de reclame Dat scheelt ons bakken met geld aan dure marketing. Een bijkomend voordeel: wij doen waar we goed in zijn en doen gewoon ons werk. Daarin zijn we 100% onafhankelijk én transparant. We zeggen waar het op staat, zonder luchtfietserij. We weten dat onze klanten dat wel kunnen waarderen. Uiteindelijk wil je je hypotheek gewoon snel en goed geregeld hebben. Dat zorgt er voor dat onze klant mond-op-mond reclame regelt. Een mooie en dankbare wisselwerking!

Schippers Administratie C.V.

Schippers Administratie is een lokaal administratiekantoor die vanuit een christelijke visie een betrouwbaar financieel partner wil zijn en persoonlijk bij de klanten betrokken. Juist vanwege deze betrokkenheid geloven wij dat wij onze klanten beter van advies kunnen voorzien. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is doordat het goed bekend staat in al die jaren gegroeid. Klanten zijn voornamelijk afkomstig uit de regio Emmen en zijn actief in diverse sectoren. Sinds 2017 is er een grotere focus ontstaan op rapportages en adviseringen voor ondernemers omdat hier veel vraag naar is vanaf de kant van de ondernemer en uit onze ervaring is gebleken dat wij hierin van toegevoegde waarde zijn. We hebben een klein maar gemotiveerd team en zien uit naar versterking van ons team.

Krb.

Over Krb. Eén aanspreekpunt voor alle media Krb. is de optelsom van negen medewerkers met ieder een eigen specialisme. Samen ontzorgen wij klanten op de volle breedte van marketingcommunicatie. Van het plaatsen van de stip op de horizon tot het bereiken ervan aan de hand van doordachte campagnes. Een netwerk van redacteuren, seo-specialisten, fotografen, signmakers, videografen en webontwikkelaars heeft directe lijnen met Krb. Zo is ieder project snel, efficiënt en perfect in uw corporate stijl te realiseren. Juist dat maakt samenwerken met Krb. zo prettig: u belt uw vaste aanspreekpunt en het wordt geregeld. Tot in de finesses uitgevoerd, stipt op tijd geleverd. Van bescheiden huisstijl tot multimediale reclamecampagne, bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Jurjen Procee 06 5096 5705 (Houten), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of John Olsen 06 2471 7734 (Amsterdam) en we komen direct in actie.

Stichting Sixty Fruits

Stichting Sixty Fruits

Schuiteman Accountants en Adviseurs

Op 1 oktober 1968 begonnen Hein en Riek Schuiteman een accountantskantoor op hun zolderkamer. Ruim vijftig jaar later is Schuiteman Accountants & Adviseurs 5 vestigingen en zo’n 175 medewerkers rijker. Al die tijd is de kern van de zaak onveranderd: Schuiteman is een partner voor zijn relaties. Oprecht betrokken’ is ons motto. Wij streven een gezamenlijk doel na, want ‘Wij zijn Schuiteman’. Wij hebben een toekomstvisie, persoonlijke dromen en zakelijke ambities. Wij staan naast onze klanten; als een proactieve partner, een kritisch klankbord, betrokken bij alle fases van het ondernemen. Door mee te kijken met de klant, moedigen wij ze aan, zoeken wij samen naar oplossingen en zetten gezamenlijk de stappen die nodig zijn. Wij delen onze kennis op het gebied van accountancy, HR services, fiscale dienstverlening en corporate consultancy. Spreekt onze manier van werken je aan? Denk je dat je bij ons jouw talent verder kunt ontwikkelen en je ambities verder kunt vormgeven in deze uitdagende functie? Zoek dan niet verder! Schuiteman biedt jou daarvoor alle ruimte en kansen.

Petraschool

Groepsleerkracht groep 5, 2-5 dagen.   De Petraschool wil kinderen ‘het fundament voor ieder talent’ bieden. Dat gebeurt vanuit verschillende functies (leerkracht, onderwijsassistent, intern begeleider, directeur) en vanuit onderlinge waardering en betrokkenheid. Op de Petraschool loopt de christelijke identiteit als rode draad door de dagelijkse activiteiten. In de nabije toekomst gaan we samen ontwikkelen aan een IKC samen met de Morgenster. De Petraschool telt ongeveer 300 leerlingen verdeelt over 12 groepen. Met 30 collega’s werken we hard om kinderen te laten groeien in ontwikkeling. De Petraschool biedt: • een uitdagende baan in een professionele omgeving • een schoolconcept gericht op persoonlijke ontwikkeling van leerlingen • een ervaren, betrokken en collegiaal team • inschaling in L 10 schaal Ben je…. • in het bezit van een pabo-diploma (bij voorkeur met gymbevoegdheid)? • voor 4 of 5 dagen per week beschikbaar voor de leerlingen uit groep 5? • overtuigd van je christelijk geloof? • een teambouwer? • in staat om een veilige en liefdevolle basis te bieden? • bereid om mee te denken in het ontwikkelen naar een nieuwe school? Kun je daar ja op zeggen? Stuur dan je CV en korte motivatie per mail voor 12 september 2021 naar petraschool@cnsnunspeet.nl. Wil je meer weten over de Petraschool? Kijk dan op www.petraschool.net of neem contact op met de directeur Mattheo Pijnacker Hordijk, telefoon. 0341 – 25 36 67 of 06 – 48 69 29 80.