Stichting Bethanië

Bethanië onderscheidt zich door haar specifieke christelijke identiteit, de persoonlijke en kleinschalige zorg en haar comfortabele huisvesting vlakbij het centrum in een prachtige groene wijk.

Stichting Steun Messiasbelijdende Joden (SSMJ)

Stichting Steun Messiasbelijdende Joden (SSMJ) is een interkerkelijke non-profitorganisatie die vanuit de verbondenheid met Israël enerzijds naast Messiasbelijdende Joden (MBJ) in Israël wil staan met gebed, daad en woord en anderzijds de verbondenheid van de christelijke gemeente met de MBJ wil bevorderen. SSMJ bestaat 20 jaar en heeft steeds meer een plek gekregen binnen de kerken in Nederland en ondersteunt ruim 30 projecten in Israël die vooral gericht zijn op voorgangers en gemeenten, toerusting en diaconale hulp.

Stichting Apollos

Over Stichting Apollos Stichting Apollos is gericht op het transformeren van lokale samenlevingen. Ons doel is dat lokale gemeenschappen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika zelf initiatieven ontwikkelen die een verbetering tot stand brengen. Dat betekent: ontwikkeling voor en door de eigen gemeenschap. Wij geven mensen geen vis, we geven ze zelfs geen hengel, maar we helpen hen te gaan zien wat de lokale behoeften zijn en wat zij daar zelf aan kunnen veranderen. Onze aanpak is gebaseerd op Bijbelse principes.

Moriahoeve

Vacature Bestuurder   Voor de  bewoners en medewerkers zoeken wij een Bestuurder (24 uur) De organisatie Woonzorgboerderij Moriahoeve is een groene en inspirerende woon- en zorgomgeving, die vertrouwd voelt voor mensen met dementie. Onze mensvisie: ‘Ieder mens is uniek, door God geschapen en  daarmee onze medemens’. Het uitgangspunt is dat het voor iedereen  financieel mogelijk moet zijn om in Moriahoeve te wonen. Het profiel Wij zoeken een bevlogen bestuurder die een groot hart heeft voor de ouderenzorg en die zich intrinsiek kan aansluiten bij de christelijke identiteit van Moriahoeve. Onze nieuwe bestuurder voldoet minimaal aan de volgende kenmerken: Je hebt academisch werk- en denkniveau. Je hebt minimaal enkele jaren integrale management verantwoordelijkheid gedragen in de (bij voorkeur intramurale) zorg. Je hebt de ambitie, potent en senioriteit  om deze unieke organisatie aan te sturen. Je hebt een groot hart voor de zorg en je. Je hebt een eigentijdse visie op de zorg en houdt van nieuwe ontwikkelingen. Voor een uitgebreid profiel verwijzen wij u naar de profielschets én u kunt deze opvragen bij de Raad van Toezicht: via : jehulsbergen@gmail.com Aanbod en procedure Inschaling en salariëring vindt plaats conform de CAO VVT en rekening houdend met de Wet Normering Topinkomens. Je krijgt een jaarcontract aangeboden met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een vast contract. Je cv met motivatie zien we graag tegemoet via jehulsbergen@gmail.com.  Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met de voorzitter van de Raad van Toezicht mw. drs. Anja Hulsbergen, tel: 06-30290304 of jehulsbergen@gmail.com Reacties zijn welkom t/m 20 juli 2020 De eerste kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden in de week van 10-14 augustus 2020. In verband met de vakantieperiode verzoeken wij u tevens uw beschikbaarheid voor de gesprekken aan te geven in uw motivatiebrief. We hebben de intentie de procedure eind augustus af te ronden en te komen tot een aanstelling per 1 november 2020.

SHE

SHE zet zich in voor een generatie van vrouwen in Nederland die leeft vanuit kracht en waardigheid in hun relatie met God en hun omgeving. De organisatie wil vrouwen inspireren, geestelijk laten groeien en een plek creëren waar vrouwen vanuit hun stad bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten. Dit doet SHE door middel van het organiseren van (regionale) events. Rust, balans en geloof staan centraal.

Evangelische Gemeente de Schuilplaats

Actief Talent

Wij geloven dat mensen tot hun recht komen in relatie met anderen. Wij bieden daarom niet alleen individuele hulpverlening maar ook een plek waar je andere mensen kan ontmoeten. Ons doel is dat we samen het gewone leven delen en dat je weet dat je altijd kan terugvallen op een netwerk van mensen die om je heen staan. In Heelsum is Klein Heideveld een plek waar je mensen kan ontmoeten. Ook bij Buurth op Bart Crumstraat 18 is volop ruimte om connectie te maken. In Renkum is de pastorie zo’n plek en ook in Doorwerth bouwen we aan zo’n gastvrije ruimte. Het doel blijft dat je zelf regie hebt over je leven en daarbij mag je gebruik maken van de mogelijkheden die wij bieden om dat doel te bereiken.

Newrise

Newrise is een marketing- en communicatiebureau dat ondersteuning biedt aan organisaties zonder winstoogmerk en die een belangrijke rol vervullen in de maatschappij. Met onze kennis en ervaring ondersteunen wij goede doelen, onderwijs- en zorginstellingen met oplossingen op het gebied van strategie, on- en offline marketingcampagnes, communicatieondersteuning en fondsenwerving.

Kwekerij Silene

Kwekerij Silene is een vaste plantenkwekerij en levert voornamelijk aan de groothandel en hovenieren. De kwekerij bestaat uit een aantal vaste werknemer en daarnaast nog over 5-10 oproepkrachten.Wij leveren aan een handvol cash- and carry’s, verder handelen we veel met andere kwekers, onder andere via het stibosplein (Boskoop), en leveren we aan tuincentra en hoveniers. De stek maken we zelf of krijgen we aangeleverd in trays, die wij dan oppotten en enkele weken tot maanden op het containerveld laten staan voordat ze verkoopbaar zijn.

Evangelische Gemeente Zeewolde

De Evangelische Gemeente Zeewolde is een eigentijdse kerk waarin Jezus centraal staat. Een familie waar elke generatie een plek heeft en groeit in liefde. Vanuit deze liefde willen we van betekenis zijn in onze omgeving.

Stichting TijdVoorActie

TijdVoorActie is een beweging van jongeren die zelf het initiatief nemen om de samenleving vorm te geven. TijdVoorActie is een landelijke jongeren vrijwilligersorganisatie met als doel: jongeren enthousiast maken om zich actief in te zetten voor de medemens. We maken het mogelijk dat jongeren zich inzetten voor de samenleving en betekenisvolle relaties aangaan met mensen in een kwetsbare situatie. De focus van TijdVoorActie ligt hierbij op de ontwikkeling van lokale jongeren vrijwilligersnetwerken. Er zijn in 25 steden jongereninitiatieven verbonden aan TijdVoorActie. TijdVoorActie draagt bij aan de vrijwillige inzet van zo’n 10.000 jongeren die van betekenis zijn door hulp te bieden aan ruim 12.000 mensen.

Stichting Raise

Stichting Raise is een christelijke organisatie die zich tot doel heeft gesteld om door goed gebruik van de landbouwgrond, projecten op het Afrikaanse continent op lange termijn zelfvoorzienend te maken. Op dit moment wordt Grace Farm in Namwera, Malawi financieel en beleidsmatig gesteund. Grace Farm is de naam van de boerderij in Malawi. Deze boerderij exploiteert een macadamia plantage. Daarnaast wordt de lokale bevolking geholpen door het creëren van een mini-economie, onder meer met het verbouwen van gewassen zoals soja en mais. Verder is er op het terrein van Grace Farm een kliniek, een basisschool en een weeshuis. De kinderen krijgen christelijk onderwijs en ontvangen liefde en aandacht die nodig is om uitzicht te hebben op een hoopvolle toekomst. Macadamia notenbomen worden aangeplant met als doel het project zelfvoorzienend te maken met de opbrengsten daarvan.