Stichting Kimon

Stichting Kimon is een christelijke, interkerkelijke zendingsorganisatie, die zich richt op het noodlijdende kind wereldwijd. Via zending en hulpverlening willen we een handreiking doen om de materiële, lichamelijke, sociale en geestelijke nood van de kinderen te verlichten en zo dienstbaar zijn in de uitbreiding van Gods Koninkrijk. Deze doelstelling willen we realiseren door het uitzenden van veldwerkers naar werkterreinen wereldwijd.

Stichting Kimon

Stichting Kimon is een christelijke, interkerkelijke zendingsorganisatie, die zich richt op het noodlijdende kind wereldwijd. Via zending en hulpverlening willen we een handreiking doen om de materiële, lichamelijke, sociale en geestelijke nood van de kinderen te verlichten en zo dienstbaar zijn in de uitbreiding van Gods Koninkrijk. Deze doelstelling willen we realiseren door het uitzenden van veldwerkers naar werkterreinen wereldwijd.

ICHTUS Vrije Baptistengemeente Wierden

ICHTUS Vrije Baptisten Gemeente in Wierden is een moderne, groeiende kerk met op dit moment ca. 850 leden, vrienden en kinderen. Wij willen een zorgzame en warme gemeente zijn waarin Jezus Christus centraal staat en die relevant is voor de regio.

Seinpost Slinge

christelijke gemeenschapsvorming in multiculturele stadswijk

Protestantse Gemeente Delft

De Protestantse Gemeente Delft bestaat uit 6 wijkgemeenten die actief zijn in verschillende delen van de stad. Naast de Oude en Nieuwe Kerk bezit de Protestantse Gemeente Delft (PGD) nog vier wijkkerken die voornamelijk worden ingezet voor de erediensten en kerkelijke en maatschappelijke activiteiten. De Oude Kerk en de Nieuwe Kerk zijn beeldbepalende monumentale stadskerken. In de Oude en Nieuwe Kerk bevinden zich onder meer grafmonumenten van nationaal belang, monumentale orgels, kansels en bijzondere collecties gebrandschilderde ramen. Beide kerken worden op zondagen voor de erediensten gebruikt. Op de andere dagen trekken de kerken samen jaarlijks circa 350.000 bezoekers.

Nederlands Dagblad

Het Nederlands Dagblad biedt lezers een dagelijks venster op de werkelijkheid, en duiding daarvan in het licht van de Bijbel. Voortdurend doen we verslag van wat we waarnemen en opmerken; we analyseren, duiden en becommentariëren het nieuws vanuit een herkenbare christelijke identiteit. Een betrouwbare, onafhankelijke nieuwsvoorziening helpt mensen in hun dagelijks functioneren en bij hun participeren in de maatschappij en al haar verbanden. Met christelijke journalistiek verbinden we christenen onderling en rusten we hen toe om vanuit hun geloof te leven en op de samenleving betrokken te zijn. Tegelijk maken we die samenleving bekend met wat christenen doen en wat hen drijft; we informeren medeburgers, beslissers en bestuurders over de belangen en het handelen van gelovigen, binnen en buiten Nederland.

Go and Tell

De missie van Go and Tell is simpel: gehoor geven aan de instructie die Jezus achterliet, voordat Hij naar de hemel ging: “Verspreid het evangelie tot aan de uiteinden der aarde!” Dit is waar Go and Tell zich vol passie en enthousiasme voor inzet, samen met haar donateurs. Het organiseren van grootschalige campagnes en evenementen, waar gelovigen en ongelovigen van alle leeftijden samenkomen om naar die levensveranderende boodschap te luisteren, is waar het hart van Go and Tell sneller van gaat kloppen. Go and Tell richt zich op de massa, maar heeft daarbij oog voor het individu, want iedereen is ‘in the picture’ bij God. Go and Tell bereikt daarnaast veel mensen via media: televisie, podcast, vodcast en het web. Inmiddels heeft Go and Tell duizenden mensen een keuze voor Jezus zien maken. Onbetaalbaar mooie momenten, waar de Bijbel naar refereert in Psalm 49:8-9: “Geen mens kan een ander vrijkopen, wat God vraagt voor een leven is niet te betalen. De prijs van het leven is te hoog, in eeuwigheid niet op te brengen.”

Familie Bosman in Albanië

Op 8 augustus 2018 vertrokken Han en Laura Bosman, met hun 4 kinderen, als zendelingen naar Albanië. Ze werken voor de stichting ‘Hoop voor Albanië’ en willen in dit land van Gods liefde, trouw en genade getuigen en zich inzetten voor het verbeteren van de levensomstandigheden van de Albanese bevolking.

Christelijke boekwinkel ‘de Wegwijzer’

Als medewerkers van de christelijke boekwinkel ‘de Wegwijzer’ willen wij u van harte welkom heten in onze nieuwe winkel. Ook hier hebben wij weer een prachtige variatie aan producten. Dit loopt uiteen van goede lectuur tot een groot assortiment aan wenskaarten, eigentijdse cd’s en dvd’s, diverse cadeau-artikelen en sierraden. Verder zijn wij ook een DHL punt waar u uw pakketjes kunt inleveren of ophalen. Naast alle verkoopartikelen of diensten die we aanbieden, zijn wij altijd in voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook vertellen wij u graag meer over de missie van het gebouw waar de boekwinkel sinds september 2016 heen is verhuisd. Graag begroeten wij u binnenkort in onze winkel. De medewerkers

Protestantse Gemeente 's-Gravenzande

De Protestantse Gemeente ‘s-Gravenzande: nieuw gevormd, verenigd op 12 november 2016. De PG ‘s-Gravenzande kent 4 wijkgemeenten, elk met een eigen signatuur en een eigen wijkprofiel, overkoepeld door een Algemene Kerkenraad.

Martin de Groot jeugdwerkadvies

Adviseur, trainer en begeleider op het gebied van christelijk jeugdwerk en geloofsopvoeding. Als zelfstandig jeugdwerkadviseur ben ik partner van Jeugdwerk.info.

PKN Nieuwe Kerk Utrecht

GELOVEN Wij geloven in God en dat Jezus Christus, de Zoon van God, onze Redder is. Door het lezen van de Bijbel en met hulp van de Heilige Geest, verandert ons leven. SAMEN GELOVEN Geloven doen wij samen. Als kerk vormen we een gemeenschap. Op zondag en doordeweeks komen we graag samen om met elkaar God te zoeken of over geloven te praten. DELEN We zijn een kerk die in de wereld staat, middenin onze stad. Graag delen we Gods liefde en rijkdom uit aan de mensen om ons heen, met onze woorden en onze daden.