IJM

International Justice Mission (IJM) is wereldwijd actief in 20 landen, waar de organisatie vecht tegen onder andere gedwongen arbeid, mensenhandel en online seksueel misbruik van kinderen. Jaarlijks bevrijdt IJM duizenden slachtoffers, helpt zij lokale autoriteiten bij het aanklagen van misdadigers en ondersteunt overheden bij structurele verandering van rechtssystemen. IJM Nederland is onderdeel van IJM Global en van de IJM Afrika – Europa regio. Ons team werkt om Nederland bewust te maken van moderne slavernij en gewelddadige onderdrukking. Daarnaast zoeken we actief naar samenwerking met bedrijven, lokale NGO’s, kerken, justitiële organisaties en overheden om onze visie te realiseren: miljoenen bevrijden, een half miljard beschermen, zodat recht voor de armen niet is te stoppen.

Meijer dakbedekking

Meijer Dakbedekking is gevestigd in Ureterp. Achter dit bedrijf staat een team van ervaren en gemotiveerde dakdekkers en zinkwerkers. Meijer Dakbedekking is opgericht in 1991 en sindsdien werkzaam in de renovatie en nieuwbouw. Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals gemeentes, woningstichtingen, bedrijven en particulieren. Meijer Dakbedekking is een no-nonsense bedrijf en zal altijd proberen het uiterste uit een product te halen wat betreft de levensduur en uitvoering. Daarbij leveren we een product af met de meest optimale prijs kwaliteit verhouding. Meijer Dakbedekking is altijd volop in beweging als het gaat om nieuwe producten, scholing en het volgen van de markt. We durven dan ook te stellen dat het een vooroplopend bedrijf is met gemotiveerde werknemers. Voor een greep uit onze afgeronde werken zie projecten.Ook bij lekkages of andere dakproblemen bieden wij u een passende oplossing.

CGOB De Herberg

De Herberg is het grootste en eerste christelijke gastouderbureau in Nederland. Als christelijk gastouderbureau ervaren we een belangrijke missie in het bieden van gastouderopvang. Wij bieden flexibele, huiselijke, betrouwbare en christelijke kinderopvang aan bij kinderen van 0 tot 13 jaar. Deze opvang kan plaatsvinden bij gastouder of bij de ouders thuis. CGOB de Herberg helpt ouders in het zoeken naar een christelijke gastouder, waar ze hun kind met vertrouwde handen kunnen achterlaten. CGOB de Herberg begeleidt en ondersteunt de gastouders in de opvang die zij verzorgen voor de kinderen, van adviezen op pedagogisch gebied tot ondersteuning op financieel en administratief gebied. CGOB De Herberg zorgt ervoor dat alle gastouders aan de eisen van de wet kinderopvang voldoen, zodat ouders recht hebben op de kinderopvangtoeslag.

Antilope Outdoor

Een prachtige buitensportzaak in het hart van de Alblasserwaard. Wij van Antilope Outdoor hebben een passie voor alles wat met wandelen, fietsen en buitenleven te maken heeft en hebben daarom een assortiment samengesteld dat het hart van iedere outdoorfanaat sneller laat kloppen.

Lamper Design

Website laten maken? Wij bouwen WordPress websites die resultaat opleveren. Van basis website tot geavanceerde WooCommerce webshop. Samen met onze klanten vormen wij de ideale combinatie.

Verre Naasten

Verre Naasten is een landelijke mission-organisatie die kerken in Nederland ondersteunt bij de uitvoering van hun mission-werk in binnen- en buitenland. Onze missie is: geloof delen wereldwijd! Jouw kerk wil -als het goed is- mensen vertellen over Jezus. En dat is nodig, want twee op de drie mensen wereldwijd kennen Jezus niet als hun Redder. Daarom ondersteunen wij, samen met jouw kerk, lokale kerken en organisaties in binnen- en buitenland die daar volop mee bezig zijn. Kerken en organisaties die het geloof willen delen, in woord en daad! Doe mee en deel jouw geloof. En daarmee Jezus’ levensreddende boodschap! Zo groeit Gods wereldwijde kerk en doe je volop inspiratie op voor je eigen geloof.

Open Deur vzw

Sinds ruim 10 jaar zet de evangelische kerk Bethel (Vrije Evangelische Gemeenten -Vlaanderen) elke woensdag en vrijdag haar deuren open voor een maaltijd voor dak- en thuislozen. De laatste jaren is dit werk uitgegroeid tot een opvang voor vluchtelingen, vooral uit het Brusselse Noordstation en Maximiliaanpark. Elke woensdag en vrijdag is er een onthaal, waar vluchtelingen kunnen uitrusten, waar zij eten en kleren krijgen en waar zij ook het evangelie kunnen horen. Een team van vrijwilligers uit verschillende gemeenten in en rond Brussel ondersteunen dit werk. Sinds 2016 is het werk ondergebracht in een afzonderlijke vzw en kon ook voor het eerst een medewerker voor een deeltijdse betrekking worden aangesteld. Doelstelling van vzw Open Deur is mensen die niets meer hebben, een plaats te bieden waar zij welkom zijn. Naast de materiële hulp wordt ernaar gestreefd om mensen ook met verdere hulpverlening in contact te brengen. Steeds wordt geprobeerd om mensen vanuit het evangelie een nieuw perspectief op hun leven te geven. Het werk van Open Deur vormt een onderdeel van het getuigenis van de evangelische gemeente Bethel in Brussel. De activiteiten vinden plaats in het gebouw aan de Haachtsesteenweg en wordt door de gemeente met gaven en gebed gesteund.

Grain of Wheat International

Grain of Wheat International Foundation (GWI), has been a Christian non-profit organization since 1948. Its mission is to help children become agents of hope in their community and to accompany them on their journey of faith.

Near East Ministry

Near East Ministry is een christelijke organisatie die vanuit de verzoening in Jezus, de Messias van Israël, diaconale werkers uitzendt naar Israël en de Arabische landen. In Nederland zetten we ons in voor een Reveil, een terugkeer van Nederland als natie naar de God van Israël. Wij geven dit vorm door kleinschalige activiteiten, grotere evenementen en conferentieweken te organiseren. Dienen uit liefde Near East Ministry heeft in het Midden-Oosten een groot netwerk opgebouwd onder Joden en Arabieren. Onze vrijwilligers geven er praktische hulp, ze leven mee en luisteren naar de verhalen. Hun houding wordt gekenmerkt door bescheidenheid, volharding, trouw en door hun praktische liefde voor de mensen die op hun weg komen. Christenen die op deze wijze bruggen willen helpen bouwen in het Midden-Oosten kunnen voor kortere of langere tijd worden uitgezonden. Leren bij de bron Het woord van God is de basis voor ons werk in het Midden-Oosten en de bron van onze hoop. We worden vooral aangesproken door wat de Bijbel zegt over de bijzondere relatie die wij als christenen met het volk Israël hebben. Daar geven we graag onderwijs over en we blijven ons daar zelf ook in verdiepen. Bij onze activiteiten staat leren bij de bron centraal. Bidden met verwachting Gebed heeft in ons werk altijd een centrale plaats ingenomen. Door te bidden dragen we het Midden-Oosten en de activiteiten in Nederland op aan de Heer. Dat doen we vanuit bewogenheid met de mensen die we ontmoeten. We bidden voor hen en doen dat in de hoop en verwachting dat ons gebed wordt gehoord.

Stichting Anders Eindhoven

Stichting ANDERS Eindhoven gelooft in het principe van geven. Niet geven om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het ons als mens zo enorm verrijkt. Dit vraagt om een andere manier van denken en handelen. Het moet ANDERS. Stichting ANDERS Eindhoven wil heel specifiek in de commerciële sector ondernemers uitdagen om een stukje van hun producten/diensten/talenten beschikbaar te maken voor mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. Vervolgens is het onze taak om deze ondersteuning te koppelen aan de juiste hulpvragen vanuit de samenleving. Op deze manier is stichting ANDERS Eindhoven een brug tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben.

Stichting School met de Bijbel

De Stichting School met de Bijbel in Den Haag is op zoek naar een: HOOFD BEDRIJFSVOERING S11/12 CAO PO   Ben jij een HBO+ geschoolde en ervaren financiële man of vrouw die ook HRM en huisvesting aankan? Ben jij een Christen die mee wil werken aan goed en christelijk onderwijs door ervoor te zorgen dat de bedrijfsvoering daarvoor goed op orde is? Kijk dan voor het functieprofiel en de aard van de organisatie op: www.stichtingschoolmetdebijbel.nl Of wijs iemand die mogelijk in het profiel past op deze vacature.  

EK Kuurne

Wij zijn een Evangelische Kerk in Kuurne, West-Vlaanderen (België) met zo’n 300 leden. Waaronder veel jonge ouders en kinderen.