Samen voor Goud

Netwerk Samen voor Goud is dé Goudse jongerenbeweging die zich inzet voor Gouwenaren die extra steun en aandacht nodig hebben.

Tamarisk Villages

In de zonovergoten Minervois, een ruig en onbekend wijngebied in het zuiden van Frankrijk, ligt het dorpje Cantignergues. Zuchtend in de hete middagzon lijkt dit een plaatsje als alle andere, maar wie de schilderachtige huisjes nadert, wordt verrast door een bruisend dorpsleven waar nuchtere Hollanders op z’n Frans vakantie vieren en genieten. Dit is vakantie mét God in Frankrijk. Benieuwd naar wie we zijn? Kijk eens op www.tamariskvillages.eu voor meer informatie!

SamSam energie

SamSam is een duurzame energieleverancier die droomt ervan dat we samen op een pragmatische manier veel kunnen betekenen voor onze medemens. Daarnaast gelooft SamSam in duurzaam en verantwoord leven. SamSam is een gezonde onderneming die een goede toekomst wil voor iedereen. Samen streven we ernaar om de wereld een klein stukje beter te maken. We doen dit door een WinWinWin situatie te creëren voor iedereen die bij SamSam betrokken is: onze deelnemers, onze medemens en de aarde.

Nederlands Gereformeerde Kerk Hattem

vacature kerkelijk jongerenwerker NGK Hattem

Juwelier van Leeuwen

Verkoopmedewerkster Van Leeuwen Juweliers wordt ruim een halve eeuw gedragen door een team enthousiaste mensen, gedreven door de passie voor het juweliersvak. We staan voor kwaliteit en bieden alles wat van een goede juwelier mag verwachten. Ben jij vlot, spontaan en communicatief sterk? Zijn sieraden, horloges en fashion helemaal jouw ding?                  Dan hebben wij de baan voor jou!  Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons filiaal in Dordrecht om ons team te versterken. Het betreft ongeveer 2/3 dagen per week waarvan 3 zaterdagen per maand. Je voornaamste taak is het adviseren van onze klanten. Door jouw kwaliteiten in te zetten zorg je ervoor dat de klant met een tevreden gevoel de winkel verlaat. Daarnaast ben je bezig met alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Je zorgt voor een opgeruimde, nette winkel waarin alle sieraden en horloges goed tot hun recht komen. Soort dienstverband: Parttime (min. 20 uur) Profielschets: Interesse voor het juweliersvak mode en trends Goede communicatieve en sociale vaardigheden Zelfstandig taken op pakken en goede kunnen samenwerking in teamverband Creatieve en ondernemende instelling Representatieve uitstraling en houding Leergierig en staat open voor kennisontwikkeling Wij bieden: Een leuk team, met een gezellige sfeer Afwisselend werk waarbij geen enkele dag hetzelfde is Salaris in overeenstemming met leeftijd en ervaring   Enthousiast? Stuur je motivatie en CV met recente pasfoto per e-mail naar:                                                                          Mw. E. van Leeuwen:  evanleeuwen4@gmail.com  

AmiGO Reizen

AmiGO reizen organiseert de leukste reizen voor christelijke jongeren!

Evangelische Gemeente Jozua Alblasserwaard

Jozua is een Evangelische gemeente van christenen uit de Alblasserwaard en omgeving, die mensen wil aansporen tot een levende relatie van liefde met God en met elkaar. Jozua Alblasserwaard is een zustergemeente van Jozua Dordrecht en aangesloten bij MissieNederland. Onze gemeente is in 1993 van start gegaan met 23 mensen en telt nu rond de 1000 leden. Jozua onderhoudt contact met de omliggende kerken, zowel met voorgangers/predikanten alsook met leden en werkgroepen onderling. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het (mede)organiseren van de Nacht van Gebed, de Alpha cursus, de Bijbelquiz, enzovoort. Jozua Alblasserwaard staat voor bruggen bouwen tussen de gemeenten en wil als zodanig niet alleen op zichzelf functioneren. Het Bijbels fundament van de gemeente Jozua staat in Psalm 127:1a: "Als de Here het huis niet bouwt, tevergeefs zwoegen de bouwlieden daaraan."

Protestantse Gemeente Utrecht (PGU)

De Protestantse Gemeente Utrecht (PGU) bestaat uit 10 wijkgemeenten, die actief zijn in de stad Utrecht. Elke wijkgemeente heeft een wijkkerkenraad, wijkraad van kerkrentmeesters en een wijkdiaconie.

Jobfish Recruitment

Jobfish Recruitment is een onderdeel van Jobfish. We gaan ervoor om de perfecte match te maken tussen werkgever en kandidaat. Vaak lukt dat nadat een opdrachtgever een vacature heeft geplaatst op onze website. Maar soms vergt het vinden van de juiste kandidaat meer speurwerk. Dan willen we onze opdrachtgever graag verder helpen. Want bij Jobfish gaat het ons niet om vacatures plaatsen, maar om vacatures invullen. Meer informatie over Jobfish Recruitment vindt je op onze Recruitment pagina.

STEP Protestants Jeugdcentrum Gouda

Sinds januari 2010 heeft de Protestantse gemeente van Gouda een jeugdcentrum, dat oorspronkelijk is geïnitieerd door HGJB en JOP. STEP – Protestants Jeugdcentrum Gouda STEP ondersteunt de Protestantse wijkgemeenten bij het jeugdwerk. Er wordt gewerkt op drie verschillende niveaus; in de Wijk, in de Kerk en in Gouda. Wie werken erbij STEP? Om het jeugdwerk binnen Protestants Gouda zo goed mogelijk te ondersteunen, zijn er twee professionele jeugdwerkers werkzaam bij STEP. Protestantse Jeugdraad (PRJ) De PJR is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het jeugdwerk in de Protestantse gemeente door STEP.

HR Transfer

De partners die werken bij HR Transfer beschikken over uitgebreide ervaring in het HRM-vak. Wij zien er geen uitdaging in om ‘CV’s te schuiven’. Wij willen juist tijd en energie steken in het goed doorgronden van de vraag van de organisatie en het vinden van de juiste kandidaten. HR Transfer richt zich op medior en (eerste helft) senior HR Professionals en dito vacatures en opdrachten. Wij willen de kandidaten faciliteren in hun ambities en ontwikkeling. In die zin kunt u HR Transfer beschouwen als een reeks activiteiten voor HR Professionals door HR Professionals.

Domkerk Utrecht

De gotische, als kathedraal gebouwde Domkerk is al eeuwen het middelpunt van de stad Utrecht. Met ál haar pilaren midden in de samenleving en in gebruik bij het Citypastoraat Domkerk. Behalve de diensten op zondag zijn er iedere dag gebedsdiensten. De Domkerk is vrijwel iedere dag open voor bezoekers. Zo’n 400.000 mensen per jaar uit binnen- en buitenland passeren de bronzen toegangsdeuren. Ruim 300 enthousiaste vrijwilligers maken dit alles mogelijk. Iedere zaterdagmiddag is er een concert in de serie Zaterdagmiddagmuziek. Daarnaast wordt de Domkerk regelmatig verhuurd voor congressen en concerten. Dit intensieve gebruik vraagt om een serieuze inzet voor het beheer van het gebouw en de faciliteiten.