Nieuwsbrief (voor werkgevers)

  • Home
  • Nieuwsbrief (voor werkgevers)

Regelmatig verzenden we naar onze klanten (werkgevers) een mail met beschikbare kandidaten. Als werkgever kun je vervolgens aangeven dat je graag meer wil weten over een kandidaat.

Aanmelden voor de werkgevers-nieuwsbrief

*Verplicht veld

Hoe gaat het dan verder?
Wij maken dan vanuit Jobfish eerst contact met jou als werkgever om helder te krijgen welke functie je wil invullen. Met die informatie benaderen wij vervolgens de kandidaat. Als hij of zij dan aangeeft daarover in contact te willen komen, dan maken wij de verbinding tussen beide partijen. Die daarna zelf mogen ontdekken of er inderdaad een goede match is.

Wie zijn de Jobfish-kandidaten?
Op deze manier houden we het voor de kandidaat discreet. Belangrijk in verband met AVG-regelgeving. Maar ook gewoon een prettig gevoel voor kandidaten, een reden waarom veel kandidaten daadwerkelijk gebruik maken van de mogelijkheid om zich kenbaar te maken bij Jobfish. Toch valt er op voorhand best wat te zeggen over wíe deze kandidaten zijn. Het zijn mensen uit allerlei regio's en met heel uiteenlopende werkgebieden, leeftijden en ervaringen. Én het zijn mensen voor wie geloof een belangrijke rol speelt in hun leven. 

Hierboven zie je een fragmentje uit een nieuwsbrief om een idee te krijgen van de manier waarop we kandidaten aan je voorstellen

Tarieven
Aan deze nieuwsbrief zijn geen kosten verbonden. Ook het opvragen van informatie is een gratis service. We rekenen slechts een vergoeding op het moment dat onze kandidaat daadwerkelijk in jouw organisatie aan de slag gaat. Het standaard-tarief* dat we dan rekenen is € 995,- exclusief btw.


*2) Als de fee lastig is op te brengen voor jouw organisatie, maar je zou toch graag gebruik willen maken van deze dienstverlening, neem dan gerust even contact met ons op. Dan vinden we samen vast een goede oplossing.

Aanmelden voor de werkgevers-nieuwsbrief

*Verplicht veld