Over De Passie

De Passie biedt een uitdagende leeromgeving waar leerlingen hun talenten ontdekken en leren inzetten. Wij geloven dat God met ieder van ons een uniek plan heeft. In ons onderwijs is de Bijbel het fundament. Onze medewerkers staan voor de uitdaging samen een klimaat te creëren waarin alle leerlingen tot hun bestemming kunnen komen. Daar hebben we professionals met lef voor nodig. Ben jij dat? Dan is je sollicitatie van harte welkom!
De Passie
in het kort
Jouw bestemming, onze Passie! Dat is wat we jou beloven. Wij gaan er voor dat jij met de best mogelijke resultaten slaagt. Maar wij willen meer. We willen niets liever dan dat jij ontdekt wat je met je talenten kunt betekenen in Gods Koninkrijk. Bij ons op school kun je die talenten ontdekken en ontwikkelen. En we helpen je om anderen er van mee te laten genieten.

Jouw nieuwe collega's

Wat ik heel leuk vind zijn de leerlingen die zo verschillend zijn. Ze komen uit verschillende culturen en zijn verschillend opgevoed. Er zijn veel mogelijkheden om je geloof in het dagelijks leven te betrekken. De leerlingen zijn daar allemaal in meerdere of mindere mate naar op zoek.
Loes Buist-van den Berg
Docent Maatschappijleer
We zijn meer dan een ‘leerfabriek’. We willen de leerlingen in z’n geheel leren kennen en praten niet alleen over koetjes en kalfjes: wie zijn ze nu écht, wat houdt ze bezig?
Barry Visser
Docent Aardrijkskunde
Weet je wat ik zo mooi vind aan de Passie? Dat is de openheid tussen collega’s. We zien elkaar. Je kan altijd bij een collega terecht. En dan niet alleen om over onderwijs te praten, maar net zo goed om te kletsen over je privé-situatie of samen je geloof te delen.
Femke te Harmsel-Boone
Docent Nederlands

3 werkzaamheden uitgelicht

Lesgeven

Voor de klas staan, da's natuurlijk de baan waar je bij ons als eerste aan denkt. Uitstekende vakkennis is daarbij onmisbaar, maar nóg belangrijker vinden wij: passie voor onze leerlingen!

Onderwijs mógelijk maken

De docenten kunnen het niet alleen. Met al onze medewerkers maken we het onderwijs mogelijk. Om er een paar te noemen: de concierges, de systeembeheerders, de mensen van communicatie...

Besturen en beleidmaken

Het echte werk mag dan in de klas gebeuren, we zijn best een grote organisatie, daarom kunnen we niet zonder goede bestuurders en beleidsmakers.