Logo_De_Passie_MERK_met_onderschrift_RGB.png
werken bij De Passie Scholen

Filters

Opleidingsniveau

Sector

Soort werk

Type dienstverband

Over De Passie Scholen

De Passiescholengroep bestaat uit zes scholen waarvan drie basisscholen in Ede (EBS de Rots), Arnhem (EBS de Rank) en Deventer (EKC de Olijfboom) en drie in het voortgezet onderwijs in Utrecht, Rotterdam en Wierden.

Alle VO-scholen bieden vmbo-gt, havo, atheneum en gymnasium aan. Elke school werkt vanuit een eigen onderwijsconcept. Gezamenlijk delen we onze christelijke identiteit. Jezus liefde geven we door aan onze leerlingen zodat ze mogen groeien en zich ontwikkelen. Kortom, werken bij de Passie is onderwijs met een missie!

Kom jij werken bij de Passie? 

De Passie Scholen
in het kort
Een missie, zes scholen. Wij zijn er voor jongeren die goed onderwijs willen en als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen. We bieden een uitdagende leeromgeving waar ze hun talenten ontdekken en leren inzetten. Want we geloven dat God met ieder van hen een uniek plan heeft. Goed onderwijs en christelijke vorming – werk jij daar aan mee?
2022_DePassie_Rotterdam_Campagnefoto_web1600px-109.jpg
Werken-bij-de-passie1.jpg
220610-1087.jpg
220610-1150.jpg
2022_DePassie_Rotterdam_Campagnefoto_web1600px-83.jpg
Wierden-10.jpg
Wierden-8.jpg
Wierden-6.jpg
Wierden-7.jpg
Wierden-5.jpg

Jouw nieuwe collega's

Schermafbeelding 2022-04-22 om 14.25.23.png
De Passie is een plek waar je écht gezien wordt
Barry Visser
Docent Aardrijkskunde
2021_DE-ROTS_ALIANNE-DE-JONG-2.png
Ik werk graag mee aan de ontwikkeling van de Passie.
Alianne Jong
leerkracht en rekencoördinator

3 werkzaamheden uitgelicht

Wierden-1.jpg
Lesgeven

Voor de klas staan, da's natuurlijk de baan waar je bij ons als eerste aan denkt. Uitstekende vakkennis is daarbij onmisbaar, maar nóg belangrijker vinden wij: passie voor onze leerlingen!

Wierden-6.jpg
Onderwijs mógelijk maken

De docenten kunnen het niet alleen. Met al onze medewerkers maken we het onderwijs mogelijk. Om er een paar te noemen: de concierges, de systeembeheerders, de mensen van communicatie...

Passie-Rotterdam.jpeg
Besturen en beleidmaken

Het echte werk mag dan in de klas gebeuren, we zijn best een grote organisatie, daarom kunnen we niet zonder goede bestuurders en beleidsmakers.

Meer informatie & contact