CV plaatsen

Ben je op zoek naar een baan bij een christelijke werkgever? Maak jezelf dan bij Jobfish bekend door je CV te uploaden. We houden dan ogen en oren voor jou open. Daarbij gaan we zeer discreet om met jouw persoonlijke gegevens.

CV uploaden

Wat kun je van Jobfish verwachten als je jouw CV uploadt?
Heel concreet gebruiken we de CV's voor twee dingen: 1) discreet voorstellen aan onze klanten (circa 500 christelijke organisaties); 2) bij recruitment-opdrachten beginnen we bij Jobfish altijd met een uitgebreide search in onze eigen CV-database. 

1) Voorstellen aan onze klanten
We stellen de kandidaten die zich bij ons kenbaar hebben gemaakt door hun CV te plaatsen voor aan onze klanten. Dit doen we op een duidelijke, maar discrete manier, zoals in het voorbeeld hieronder: 

Communicatiemedewerker / Tekstschrijver
Vrouw, HBO, 40-45 jaar, regio Amersfoort

Als een opdrachtgever hierdoor nieuwsgierig wordt, vragen wij eerst welke functie de werkgever in gedachten heeft. Met die informatie maken wij contact met de kandidaat. We brengen beide partijen pas met elkaar in contact als de betreffende kandidaat hiervoor toestemming geeft.

2) Bij recruitment-opdrachten
Veel klanten vragen Jobfish om pro-actief (mee) te zoeken naar de juiste kandidaat voor hun vacature. Bij een dergelijke vraag beginnen we bij Jobfish altijd met een grondige search in onze eigen CV database. 

Kortom, als je open staat voor een baan bij een christelijke werkgever, kan het plaatsen van je CV op Jobfish echt een actie zijn die je kansen en mogelijkheden vergroot.

PS: aan het plaatsen van een CV op Jobfish of de concrete bemiddeling die daar wellicht uit voortvloeit zijn voor de kandidaat geen kosten verbonden.


CV uploaden

Loopbaancoaching nodig?

Kijk dan eens op ons...

Overzicht van Christen-coaches