Recruitment

Soms kan het best lastig zijn om de juiste kandidaat te vinden. In zo'n geval kunnen we bij Jobfish pro-actief meezoeken. We doen dan 3 dingen:

1) we zetten Jobfish Spotlight in,
2) een grondige search in onze database van kandidaten,
3) vanuit het grote netwerk van Jobfish benaderen we mogelijk geschikte kandidaten.

1) Jobfish Spotlight
We geven de vacature een prominente plek op onze eigen website. Maar óók  op anderen relevante websites zoals Christelijknieuws.nl. Daarnaast vermelden we de vacature in de papieren zaterdagedities van het Nederlands Dagblad en het Reformatorisch Dagblad. Bovendien maken we een korte maar krachtige video waarin we de vacature presenteren, speciaal bedoeld voor gebruik op de diverse social media.

2) Search in database
Jaarlijks plaatsen zo'n duizend latent werkzoekenden hun CV op Jobfish. Mensen met heel verschillende achtergronden, qua regio, werksector en opleidingsniveau. Maar ook met een gemene deler: ze willen graag aan het werk op een plek die past bij hun christelijke identiteit. Deze mensen benaderen wij als eerste zodra ze lijken te passen bij een van onze recruitment-trajecten. Soms is dat direct raak, en soms leiden zij ons weer naar kandidaten uit hun netwerk. 

3) Jobfish Netwerk
Los van onze database beschikken we bij Jobfish - nu we al meer dan 13 jaar bezig zijn in dit vak en deze doelgroep - over een groot netwerk van christen professionals. Ook werken we met onze scouts. Dat is een groep mensen die werkzaam zijn in verschillende sectoren en regio's in het land, maar daarnaast officieus aan Jobfish zijn verbonden en met ons meezoeken naar passende kandidaten. 

Succes verzekerd? 
Nee, dat helaas niet. Vaak lukt het om de juiste kandidaat te vinden, maar soms lukt het ook niet. Voorafgaand aan een traject proberen we altijd al een reële inschatting te maken van hoe groot de slagingskans is. 

Tarieven

We werken grotendeels op no-cure-no-pay-basis. Dat wil zeggen dat we vooraf een vergoeding bij succes afspreken. Van dat bedrag wordt vooraf een vast deel gefactureerd van 795 euro (staat gelijk aan de prijs van Jobfish Spotlight). Het overige deel van de vergoeding brengen we alleen in rekening als we succesvol zijn.

Tarief voor charitatieve organisaties: € 2.500*
Voor charitatieve organisaties (lees: goede doelen) hanteren we een fee van € 2.500. Daarvan is € 795 een vast deel. De overige € 1.705 brengen we alleen in rekening bij succes.

Tarief voor non-profit organisaties: € 3.750*
Voor non-profit organisaties hanteren we een fee van € 3.750. Daarvan is € 795 een vast deel. De overige € 2.955 brengen we alleen in rekening bij succes.

Tarief voor commerciële organisaties: 12,5%
Voor commerciële organisaties hanteren we een fee van 12,5% van een fulltime bruto jaarinkomen dat bij de functie hoort waarvoor we werven. Daarvan is € 795 een vast deel. Het overige deel brengen we alleen in rekening bij succes.

*1) Als het salaris van de functie waarvoor we werven hoger is dan € 5.000 per maand, hanteren we ook voor charitatieve en non-profit organisaties een fee van 12,5% van het bruto jaarinkomen.

*2) Als de fee lastig is op te brengen voor jouw organisatie, maar je zou toch graag gebruik willen maken van deze dienstverlening, neem dan gerust even contact met ons op. Dan vinden we samen vast een goede oplossing.

Meer weten of eerst even sparren?

Bel of mail Wijnand Voogdt: (06) 8143 0157 / wijnand@jobfish.nl

Andere mogelijkheden

Gewoon een vacature plaatsen:

Vacature plaatsen