Vacature plaatsen

  • Home
  • Vacature plaatsen

Jobfish is de plek waar christelijke werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden. De Jobfish vacaturebank is in de loop der jaren voor honderden christelijke werkgevers een vertrouwd en effectief wervingskanaal geworden.

Jobfish-vacatures bereiken maandelijks ruim 100.000 christen-professionals

Een vacature staat 4 weken online (mag kosteloos ook enkele weken langer). Vacatures worden doorgeplaatst  op de website van christelijknieuws.nl, uitdaging.nl en revive.nl én in de papieren zaterdag-edities* van Nederlands Dagblad en Reformatorisch Dagblad (titel, werkgever en standplaats worden vermeld, mits voldoende ruimte).

Zo werkt het
Je kunt jouw vacature(s) eenvoudig zelf plaatsen en beheren. Klik hieronder op 'nu bestellen' om het proces te starten. Of mail ons simpelweg jouw opdracht en vacature (info@jobfish.nl), dan zetten wij de vacature vandaag nog voor je online.

Producten en tarieven

Misschien ook handig voor je?
Plaats je één of meerdere vacature(s) op Jobfish? Maak dan ook gebruik van Jobfish CV Check. We houden dan gedurende de looptijd van de vacature nieuwe CV's in de Jobfish-kandidatendatabase voor je in de gaten en benaderen passende kandidaten over jouw vacature, hier lees je er meer over.

* Bij het plaatsen van meerdere vacatures per week, wordt in de betreffende week meestal één van de vacatures doorgeplaatst in ND en RD.

Eerst even overleggen?
Voel je vrij om ons te bellen of mailen. We denken graag met je mee.
(06) 8143 0157 / info@jobfish.nl

Ook mogelijk: