Uitgelichte organisatie: De Passie scholen

  • Home
  • Nieuws
  • Uitgelichte organisatie: De Passie scholen

De Passie heeft vier bruisende scholen waar met plezier gewerkt en geleerd wordt. In Rotterdam, Utrecht en Wierden bieden we bijbelgetrouw onderwijs voor vmbo-tl, havo en vwo; in Ede voor het basisonderwijs.

Wierden-2.jpg

Leerlingen zijn enthousiast over hun school. ‘Ik kan er mezelf zijn,’ is het meest gehoorde compliment. Ze waarderen het persoonlijke contact met de medewerkers, dat ze echt gekend zijn en dat de Passie een plek is waar hun geloof groeit.

Talent ontdekken én gebruiken
De medewerkers van de Passie zijn gedreven christenen die geloven dat God met elke leerling een uniek plan heeft. Zelf zeggen ze: "We zien het als onze opdracht om samen de leerlingen te helpen hun talenten te ontdekken en te gebruiken voor hun Koning. Als professionals zetten we ons daar elke dag voor in."

Als professionals nemen we elkaar serieus en waarderen we elkaars ideeën, eigenheid en vakbekwaamheid.

We gaan uit van wat wél kan
Op de afdeling Personeelszaken leggen ze ons uit waarom jíj er misschien wel zou willen werken: 'Net als voor onze leerlingen geldt ook voor onze medewerkers geldt “jouw bestemming, onze passie”! We willen niets liever dan dat je als medewerker je eigen plek inneemt. Daarom moedigen we je aan volop gebruik te maken van je talenten. Daarbij hebben we aandacht voor wie jij bent. We geven je ruimte voor ontwikkeling en stimuleren je je eigen stempel op je vak te zetten. We bieden je kansen en gaan uit van wat wél kan. Als professionals nemen we elkaar serieus en waarderen we elkaars ideeën, eigenheid en vakbekwaamheid. Je merkt dit niet zo zeer in allerlei procedures en regels, maar in hoe we elke dag met elkaar én met de leerlingen omgaan. 
Samen bouwen we aan de toekomst van onze leerlingen, zodat ze goed opgeleid bewust hun plek innemen en een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. We hebben een enorme drive om in een sfeer van onderlinge verbondenheid de leerlingen aan te vuren vanuit de waarden van het Koninkrijk te leven. We geven, in afhankelijkheid van God, de leerlingen het voorbeeld door hoe wij zelf waardevol invulling aan ons werk geven.'

Benieuwd naar meer over De Passie?
Bekijk dan nu hun informatieve werkgeverspagina op Jobfish

Meer informatie over dit artikel

Meer over de Passie

Werkgeverspagina

Bekijk onderwijs-vacatures:

Actueel aanbod op Jobfish