Home / Organisaties / Stichting Sprank

Stichting Sprank

Christenen in hart en zorg

Gedreven door de liefde van God, geven wij zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we samen met hun familie en andere mensen die bij hen horen. Met elkaar zorgen we voor een leven waarin zij prettig wonen, werken, leuke dingen doen en leren. Een leven waarin zij sprankelen en van betekenis zijn!

God houdt van ieder mens. Geloof je dat? Dat het Hem niets uitmaakt of je heel slim bent, of niet alles begrijpt? Wij van Sprank geloven dat zeker. En daarom willen we iedere dag weer opnieuw de beste zorg verlenen aan mensen met een verstandelijke beperking.

Vanuit de liefde van God geven wij jou zorg en ondersteuning. We bieden je een veilig thuis in een christelijke omgeving. Je woont, werkt of logeert bij ons, of misschien woon je zelfstandig. Samen met jou bedenken en ontdekken we wat je nodig hebt. Waar dit kan, doen we dat met je familie, vrienden, vrijwilligers, kerkleden, buurtgenoten of andere zorgverleners. Omdat we hetzelfde geloof hebben, kunnen we elkaar begrijpen en steunen.

Onze ondersteuning is liefdevol, persoonlijk en sprankelend. We voelen ons bij jou betrokken en we kunnen je helpen met onze kennis. Maar ook helpen we je, als jij dat wilt, met het geloof en de vragen die je misschien hebt in je leven.

Leens 8 uur Betaalde banen
Coördinerend begeleider Assen tijdelijk in verband met zwangerschap Stichting Sprank
Assen 18 uur Betaalde banen
Bunschoten-Spakenburg 10 - 24 uur Betaalde banen
Bunschoten-Spakenburg 16 - 24 uur Betaalde banen
Bergschenhoek 3 - 15 uur Betaalde banen
Bergschenhoek 20 - 28 uur Betaalde banen
Bergschenhoek 20 uur Betaalde banen
Begeleider C Stichting Sprank
Ommen 25 - 26 uur Betaalde banen
Meerdere begeleiders C Stichting Sprank
Amersfoort 12 - 32 uur Betaalde banen
Meerdere begeleiders B Stichting Sprank
Amersfoort 12 - 32 uur Betaalde banen
  • 1
  • 2