5bb91c7a3f3b778c5da5ccdbbe1848b2.png

Hart voor kwetsbaren

Heb jij hart voor kwetsbaren? Zie jij het als een uitdaging om samen met kwetsbare mensen hun leven weer op de rails te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De organisatie Ontmoeting heeft ruim 1000 vrijwilligers en 240 professionele medewerkers, die werken op locaties in Apeldoorn, Epe, Haarlem, Harderwijk, Hummelo, Rotterdam, Heerhugowaard, Houten en Woerden.

Stichting Ontmoeting
in het kort
Onze missie is: samen met kwetsbare mensen, die de verbinding met zichzelf en hun omgeving zijn kwijtgeraakt, werken aan hersteld leven, door van en met elkaar te leren. Vrijwilligers en professionals zijn daarbij present, gedreven door christelijke naastenliefde.
Schermafbeelding 2022-11-15 om 14.17.51.png

Werken bij Ontmoeting

Bij Ontmoeting werken, betekent dat je idealistisch én nuchter bent. Wij verwachten dat je je geloof handen en voeten wilt geven en dat je actief lid bent van een kerk. Jij wil je vanuit christelijke bewogenheid inzetten voor kwetsbare mensen die de verbinding met zichzelf en hun omgeving zijn kwijtgeraakt. Het woord DOEN beschrijft de cultuur die we binnen Ontmoeting nastreven. DOEN staat voor duidelijkheid, openheid, eerlijkheid en nabijheid. Dit woord verwijst enerzijds naar het praktisch bezig zijn, maar ook naar de wijze waarop we met anderen en elkaar willen omgaan.

Meer informatie & contact