logo-sirjon-jobfish.png
werken bij Sirjon
Zorggroep Sirjon wil mensen dienen die kwetsbaar zijn vanwege hun beperking of hoge leeftijd. Dit doen we niet alleen omdat we geloven dat het onze opdracht is onze naaste lief te hebben, maar juist ook omdat we dit ervaren vanuit ons hart.
  • Op dit moment zijn er geen vacatures die voldoen aan je zoekcriteria.

Wij zijn Zorggroep Sirjon

Als Zorggroep Sirjon willen we mensen dienen die kwetsbaar zijn vanwege hun beperking of hoge leeftijd. Siloah biedt met meer dan 20 locaties door heel Nederland zorg en ondersteuning aan mensen met een handicap en Elim (Barneveld) en Maranatha (Rijssen) geven huisvesting en verzorging aan ouderen. Dit doen we niet alleen omdat we geloven dat het onze opdracht is onze naaste lief te hebben, maar juist ook omdat we dit ervaren vanuit ons hart.

Maranatha_3730-570x360.jpeg

Onze missie

”Het dienen van mensen die kwetsbaar zijn vanwege hun beperking of hoge leeftijd en daarmee doen wat de Heere van ons vraagt.”

Vanuit oprechte liefde voor onze naasten zoeken wij samen naar de beste zorg. Enerzijds mogen wij een belangrijke plaats innemen in hun leven, maar andersom helpen zij ons om onze eigen afhankelijkheid te zien en trouw en dienstbaar te zijn. We geven én ontvangen. Vanuit die gelijkwaardigheid en liefde delen we het leven met elkaar.

3 werkzaamheden uitgelicht

gehandicaptenzorg-sirjon-jobfish.jpg
Gehandicaptenzorg

Siloah biedt met meer dan 20 locaties door heel Nederland zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Van wonen en dagbesteding tot begeleid zelfstandig wonen en Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleiding (PPG).

ouderenzorg-sirjon-jobfish.jpg
Ouderenzorg

Elim (Barneveld) en Maranatha (Rijssen) geven huisvesting en verzorging aan ouderen. In een warme en veilige omgeving, waar ouderen op een respectvolle en liefdevolle manier de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Meer informatie & contact