Home / Organisaties / Onderwijs Interim Desk B.V.

Onderwijs Interim Desk B.V.

Als bekende, betrouwbare en zeer ervaren partner van het onderwijs biedt Onderwijs Interim Desk kwalitatieve oplossingen voor de invulling en ontwikkeling van leiderschap. We stellen de ontwikkeling van mensen, groei van leiderschap en groei van onderwijskwaliteit centraal in alles wat we doen.

Voor ons is detachering in het onderwijs méér dan matchen op basis van de competenties van de zorgcoördinator, teamleider, intern begeleider, schooldirecteur of (con)rector alleen. We screenen al onze interimmers en brengen individuele leiderschapskwaliteiten samen met de specifieke leiderschapsbehoefte van een onderwijsinstelling. Zo dragen we bij aan het beste onderwijs en de ontwikkeling van mens en maatschappij.

Onze oplossingen zijn bedoeld voor het primair en voortgezet onderwijs, op interim-basis of voor de lange termijn. We werken landelijk vanuit de Achterhoek.

Media

Verbindende schoolleider op de Cavaljé te Ede (0,6 fte) Voor CNS-basisschool Cavaljé te Ede zoeken wij per 1 augustus 2021 een schoolleider (m/v) Onderwijs Interim Desk B.V.
Ede 24 uur Betaalde banen
Enschede 28 - 40 uur Betaalde banen