Home / Organisaties / Jobfish Marcom

Jobfish Marcom

“Mijn naam is Wijnand Voogdt. Ik ben bij Jobfish verantwoordelijk voor het onderdeel Jobfish Marcom. De afdeling Marketing & Communicatie is voor veel van onze klanten misschien wel het meest dynamische onderdeel van de organisatie. Dat heeft te maken met de persoonlijkheid van de mensen die er werken: communicatiemensen zijn heel wervelend en altijd op zoek naar nieuwe vormen en woorden. Ook moeten ze hun eigen vaardigheden en het vermogen van de organisatie om haar verhaal te vormen en vertellen voortdurend ontwikkelen. Soms zelfs radicaal omgooien.

Zoektocht
Deze professionals zijn moderne verhalenvertellers en betrokken-makers. Voor de christen-professionals die ik ontmoet is het ontzettend belangrijk waaróver die verhalen dan gaan en waaróm ze die betrokkenheid aanwakkeren. Voor welk doel zetten zij zich in en sluit dat goed aan bij je eigen motieven? Die vraag leidt niet zelden tot een zoektocht naar een volgende werkplek.

Sparren?
Ben jij ook in zo’n situatie en wil je daar graag eens over sparren? Ik vind het leuk om met je mee te denken. Wat mooi is: bij Jobfish hebben we korte lijnen met meer dan 700 christen-werkgevers, dus wie weet kunnen wij je helpen bij het vinden van die volgende – nog beter passende – werkplek. Bel, app of mail me om eens kennis te maken: (06) 8143 0157 / wijnand@jobfish.nl.

Ik zie ernaar uit van je te horen.
Wijnand