Home / Organisaties / Evangelisch College

Evangelisch College

Het Evangelisch College (EC) is een organisatie die is voortgekomen uit een fusie (september 2011) tussen stichting Evangelische Bijbelscholen (opgericht in 1972) en stichting Evangelische Theologische Academie (opgericht in 1984). Door deze krachtenbundeling is er een organisatie ontstaan die zich door middel van een veelzijdig studieaanbod inzet voor inspirerend Bijbel(getrouw)onderwijs in heel Nederland.

Het EC is een interkerkelijk opleidingsinstituut dat (deeltijd)opleidingen en cursussen aanbiedt op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Pastoraat, Jongerenwerk, Prediking en Leiderschap.

Onze doelgroep bestaat uit volwassenen die verlangen naar meer kennis over de Bijbel en toegerust willen worden voor een taak ten behoeve van Gods Koninkrijk.

Theoloog / communicatiemedewerker Wil jij jouw theologische kennis inzetten om content te creëren met impact? Evangelisch College
Zwijndrecht 12 - 18 uur Betaalde banen
Medewerker Marketing en Communicatie Wil jij jouw kennis van communicatie, content creatie, online marketing en grafische vormgeving inzetten voor een missie-gedreven organisatie? Evangelisch College
Zwijndrecht 24 - 38 uur Betaalde banen
Zwijndrecht 18 - 22 uur Betaalde banen