Cordeo_logo.png
werken bij CorDeo scholengroep
Wij gaan voor goed èn christelijk onderwijs, die combinatie maakt ons heel gewoon èn heel bijzonder. Onderwijs waar een kind geliefd en gezien wordt, waar kansen en ruimte wordt geboden om tot leren te komen. We leren hoe we zorgdragen voor onszelf, elkaar en de wereld om ons heen. Hoe we Zijn licht mogen laten schijnen.

Leren in vertrouwen

Wij gaan voor goed èn christelijk onderwijs, die combinatie maakt ons heel gewoon èn heel bijzonder. We zien het als onze opdracht om samen met de ouders, kinderen te laten ontdekken dat ze met al hun mogelijkheden en beperkingen fantastisch zijn zoals ze zijn. Wij gaan voor onderwijs waar we elke dag weer leren mogen in het vertrouwen dat God een bedoeling heeft met jou en met jouw leven, kortom: waar we allemaal mogen leren in vertrouwen!

cordeo-foto-1.jpg

Waar staan wij voor?

De CorDeo scholengroep bestaat sinds 1 januari 2017 en is het gevolg van een fusie van de verenigingen HAAL en Veluwe Plus. De scholen van de CorDeo scholengroep bieden onderwijs vanuit de evangelische en gereformeerde grondslag. Met de naam laat CorDeo zien dat het hart (Cor) heeft voor kinderen en voor het onderwijs, vanuit de liefde van God (Deo). De vereniging handelt vanuit het motto ‘leren in vertrouwen’ en heeft tot doel elke leerling goed en christelijk onderwijs te bieden.

Meer informatie & contact

Contact

CorDeo Scholengroep

info@cordeoscholen.nl