Nieuwe huisstijl voor 20-jarig TijdVoorActie (en het liefst óók nog een nieuwe financiële collega, iets voor jou?)

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwe huisstijl voor 20-jarig TijdVoorActie (en het liefst óók nog een nieuwe financiële collega, iets voor jou?)

TijdVoorActie bestaat twintig jaar. Dat wordt gevierd met een nieuw logo, een nieuwe website en een heus Inspiratie Event, op 15 juni in Ede. Maar wat ís en doet 'TijdVoorActie' eigenlijk precies? In het artikel hieronder praten we je daar over bij. Én we vertellen ook direct iets meer over een leuke vacature die ze hebben op kantoor in Ede. Ze zoeken namelijk een Financieel Administratief Medewerker, iemand die aan 16 uur per week genoeg heeft om een ware rots in de branding te zijn.

Team MDT Missie - Foto Niek Stam -02676 kopiëren.jpg

"Wat kunnen wij voor u doen?"
Het begon twintig jaar geleden met een paar jonge mensen uit een plaatselijke kerk. Onder leiding van Eelke Dekens (nu nog altijd de directeur-bestuurder) vonden ze het tijd voor actie. En dus gingen ze in Ede de straat op en vroegen aan mensen: "Wat kunnen wij voor u doen?". Nou, de mensen wisten wel wat! Zo ontstond in razend tempo een groep van jongeren die zich op vrijwillige basis inzette voor een ander. Een hoop mensen werden daardoor geholpen, maar de jongeren ontdekten ook dat ze er zélf veel van op staken. Ze ontmoetten veel mensen, vaak met heel andere achtergronden, leeftijden en (on)mogelijkheden dan zijzelf. En ook ervoeren de jongeren welke werkzaamheden ze wel of juist niet leuk vonden.

Kernidee
Dat principe - dat de 'helper' zelf ook veel profijt heeft van het helpen - is eigenlijk nog steeds het kernidee bij TijdVoorActie. Al is de club wel behoorlijk veranderd. Zo gaan ze niet meer zelf de straat op en zijn ze ook niet zelf de mobilisators van jongeren, maar met een team van zo'n 15 professionele medewerkers helpen ze nu andere organisaties om jongeren te inspireren om vrijwillig in actie te komen voor de samenleving. Tijd voor Actie werkt voor- en samen met vrijwilligersnetwerken, scholen, maatschappelijke organisaties, gemeenten, fondsen en ministeries in heel Nederland.

Veel meer over deze actievelingen lees je op die mooie nieuwe website (live vanaf half juni).

En o ja, we zouden ook nog iets meer vertellen over die job. Het gaat om een ervaren financieel medewerker die de financiële administratie bijhoudt. Facturen, betalingen, debiteuren, crediteuren, budgetbeheer. Het is niet altijd een recht-toe-recht-aan administratie, want er zijn veel verschillende projecten, subadministraties, subsidieverstrekkers en betrokkenen. Daarmee heb je ook contact met het hele team en ben je echt een spil in de organisatie. Tijd voor Actie heeft Jobfish gevraagd om deze werving voor hen op te pakken. Dus wil je meer weten, lees dan hier de hele tekst. Of bel/mail direct even met Wijnand van Jobfish (06 8143 0157 / wijnand@jobfish.nl)

Meer informatie over de vacature

Meer info:

Bekijk vacature

Foto:

TijdVoorActie / Niek Stam