Heb jij passie voor kids én voor Jezus?

  • Home
  • Nieuws
  • Heb jij passie voor kids én voor Jezus?

Camps4Kids bestaat ruim 15 jaar en heeft als visie om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met Jezus en hen uit te dagen om een discipel te worden. De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste leiders...

Camps-4-Kids-3.jpg

Bij Camps4Kids verwachten ze deze zomer weer zo'n 200 kinderen te mogen verwelkomen op de zomerkampen. Deze kinderkampen hebben verschillende thema's, dus de deelnemers kunnen zelf kiezen wat hen aanspreekt. Music&Dance, Racing, History of Adventure, om er maar een paar te noemen. 

Droom
Camps4Kids is een droom van Sara en Peter Madern. Peter en Sara hebben zich jaren ingezet voor kinderen ver weg. 
Peter: “Onze grote passie zit bij Kids en Jezus. Ik heb jarenlang bij Compassion gewerkt en daardoor weet ik dat van alle mensen die een keuze maken om Jezus aan te nemen als hun verlosser, 85% dit doet in de leeftijd van 5 tot 15 jaar. Nog eens 10% maakt die keuze tussen de 15 en de 25 jaar. De laatste 5% komt tot het geloof in Jezus als ze ouder zijn dan 25. Een ander onderzoek toont aan dat de belangrijkste mensen in de omgeving van een kind om Jezus 'voor te leven' de vader en moeder zijn. In de top tien die het onderzoek aangeeft, komen kampen op plaats zeven. Ná alle familieleden wordt kampen de eerste plek toebedeeld. Deze twee onderzoeken hebben mij echt doen stilstaan: wat doe ik en waar besteed ik mijn tijd aan?”

Professionaliteit
Daarom is dit echtpaar 15 jaar geleden begonnen met Camps4Kids. Door de jaren heen zijn er steeds meer thema's en locaties bijgekomen. En is de organisatie gegroeid in professionaliteit, zo draagt de organisatie het Keurmerk Kindervakanties. Ze werken met de '5 van Camps4Kids', hun 5 speerpunten, daar lees je hier meer over.

Trainingsdag
Heb jij net als Peter en Sara passie voor kids én voor Jezus? Dan is het echt iets voor jou om mee te gaan helpen als leiding, ook als je nog niet zoveel ervaring hebt. Heb jij wél veel ervaring met kinderwerk (misschien ben je wel juf of meester), dan kom je ervoor in aanmerking om hoofdleiding te worden. Voor meer info of aanmelden kun je hier terecht. Alvast goed om te weten: op 17 juni is er een trainingsdag met diverse workshops voor leiders van de kinderkampen.

Alvast even spieken hoe dat eruit ziet? Bekijk hier de foto-albums.

Meer informatie over dit artikel

Meer info:

Camps4Kids

De 5 van Camps4Kids:

Bekijk ze hier