Anne van Olst volgt Els van Dijk op als directeur van de Evangelische Hogeschool

  • Home
  • Nieuws
  • Anne van Olst volgt Els van Dijk op als directeur van de Evangelische Hogeschool

Vanaf 1 september 2022 is Anne van Olst de nieuwe directeur van de Evangelische Hogeschool (EH) in Amersfoort. Van Olst (44) werkt momenteel als predikant (Christelijke Gereformeerde Kerken) bij een missionaire gemeente in Antwerpen. Hij heeft onder andere ervaring als godsdienstdocent, voorzitter van Stichting De Ondergrondse Kerk, predikant in een studentenstad en synodelid. Dit jaar verscheen van hem het boek ‘Bidden kun je leren’. Met zijn ervaring en hart voor jongeren is hij een mooie opvolger voor Els van Dijk die na 22 jaar met pensioen gaat.

De EH is blij met de benoeming van de nieuwe directeur. Cors Visser, voorzitter van het bestuur, kijkt blij en vol vertrouwen uit naar de komst van de nieuwe directeur: “Anne heeft niet alleen een hart voor jongeren en vorming, hij combineert dat met een heldere visie, stevige persoonlijkheid en capaciteiten om de EH als school en als goede doelen organisatie te leiden. We beseffen ook dat hij en zijn gezin hierin een hele grote stap zetten en proeven daarin iets van hoe hij zich door God wil laten leiden.”

Overtuiging en moed
Van Olst is gemotiveerd om voor de EH aan de slag te gaan. “Er komt heel wat op jongeren af. De EH biedt toerusting aan jongeren om met overtuiging en moed als christen in het leven te staan. Ik vind het een groot voorrecht om me daarvoor in te zetten.”

Doorontwikkeld
Sinds 2001 stond Els van Dijk aan het roer van de EH. Onder haar bevlogen leiding is de school doorontwikkeld met nieuwe opleidingen en cursussen zoals het EH-Traject, de cursus Persoonlijke ontwikkeling voor volwassenen en de M-Route. 

eh

Meer informatie over dit artikel

Bron:

EH.nl

Foto:

EH