Jobfish Kandidaten

  • Home
  • Jobfish Kandidaten

Voor onze klanten - christelijke werkgevers - zijn wij altijd op zoek naar goede medewerkers. Maar het werkt ook andersom: veel mensen maken zich bij Jobfish bekend om een waardevolle werkplek te vinden bij een christelijke organisatie. Op deze pagina stellen een aantal nieuwe kandidaten zich voor. Wil je met hen in contact komen, lees onder aan deze pagina hoe dat werkt.

En goed om te weten: de mensen hieronder hebben we meestal een gefingeerde naam gegeven. Om het discreet te houden, maar toch een persoonlijke touch te geven :-)

Wil je (circa 1x per week) een mailtje ontvangen met nieuwe kandidaten? Schrijf je dan in voor de werkgevers-nieuwsbrief:

Aanmelden voor de werkgevers-nieuwsbrief

*Verplicht veld

Jobfish-kandidaten die open staan voor een nieuwe uitdaging...

Paul (HBO, Meppel) zoekt parttime baan als manager, voorganger of relatiebeheerder
Paul heeft veel ervaring in bedrijfsleven en als voorganger en coördinator in een kerkverband. Naast die laatste rol zoekt Paul een betaalde parttime baan.

Meer weten over Paul? Onderaan de pagina lees je hoe je dat werkt
Geeske (HBO, Veenendaal) werkte jaren in de zorg, en zoekt nu job als jongerencoach, office manager of coördinator
Geeske is een echte 'spin in het web'. Iemand met veel ervaring in de zorg, uitvoerend en als teammanager. Maar nu is het tijd voor een ander werkveld. Ze ziet een nieuwe job voor zich als office manager, als vrijwilligerscoördinator of als (jongeren)coach.

Meer weten over Geeske? Onderaan de pagina lees je hoe je dat werkt
Filip (40 jaar, HBO, Apeldoorn) zoekt parttime job in kerkelijk werk of ondersteunende rol in planning, organisatie of financiën.
Staat open voor functies als kerkelijk werker, voorganger, pastoraal medewerker, evangelist of een meer ondersteunende functie bij een christelijke organisatie. Filip zoekt een betaalde baan naast zijn werk als missionair werker. Sleutelwoorden voor Filip: Geduldig, sociaal, bewogen en gedreven.

Meer weten over Filip? Onderaan de pagina lees je hoe je dat werkt
Bart (46 jaar, Zeewolde) wil als HR-medewerker aan de slag
Na jarenlange ervaring in de retail wil Bart graag een nieuwe weg inslaan. Hij zou graag aan de slag gaan als HR-medewerker in een christelijke organisatie. Bart heeft in zijn loopbaan diverse winkels geleid, hij was eigenaar. Momenteel leidt hij een afdeling met ruim 60 medewerkers. Binnenkort begint Bart aan een opleiding om het HR-vak onder de knie te krijgen. Hij is herstellende van long covid en kan inmiddels weer 20 uur per week werken, de verwachting is dat dit urenaantal op korte termijn zal toenemen, vooral als het werk minder fysiek belastend wordt . Bart is een gemotiveerde en bekwame medewerker, een enthousiaste professional met rijke ervaring en mensenkennis. Hij wil graag terwijl hij 'ervoor leert' ook al in de praktijk aan de slag in het HR-vak. De eerste 2 à 3 maanden kan Bart bij zijn nieuwe werkgever 'op proef' komen. Gedurende de periode wordt hij dan nog betaald door zijn huidige werkgever.

Meer weten over Bart? Onderaan de pagina lees je hoe je dat werkt
Edgar (student Elektrotechniek, Eindhoven) zoekt bijbaan
Enthousiast en gemotiveerde jonge man die een deeltijd HBO-opleiding volgt, zoekt een baan om met school te combineren. Als het even kan bij een christelijke organisatie. Heeft een servicegerichte houding, kan goed klantgericht denken en werken. 

Meer weten over Edgar? Onderaan de pagina lees je hoe je dat werkt

--- --- --- --- ---

Anna (55 jaar, Zwijndrecht) zoekt een praktisch klusje voor enkele uren per week (vrijwilligerswerk)
Anna kan haar HBO-baan momenteel niet aan in verband met forse long covid klachten. Toch is 'niets doen' ook bepaald geen pretje voor Anna. Ze zou daarom graag 2 of 3 avonden in de week (telkens een uur) bezig zijn met een regelmatige klus die weinig of geen denkwerk vraagt (geen computerwerk), maar waarmee ze toch een nuttige bijdrage kan leveren aan een christelijke organisatie. Het kan bijvoorbeeld gaan om het insteken van folders of het verpakken van producten. 

Meer weten over Anna? Onderaan de pagina lees je hoe je dat werkt

--- --- --- --- ---

Meer weten?
Heeft u interesse in een van onze kandidaten? 
Bel of mail met Jobfish, dan brengen we u met hen in contact.

(06) 8143 0157 / info@jobfish.nl

Voor deze dienst rekenen wij een vergoeding als iemand daadwerkelijk bij u aan de slag gaat (standaard 995 euro, maar bij kleine contracten, vrijwilligerswerk of reïntegratie is dat vaak een lager bedrag).

Meer informatie:

Telefoon:

(06) 8143 0157