Jobfish CV Check

  • Home
  • Jobfish CV Check

Plaats je één of meerdere vacature(s) op Jobfish? Maak dan ook gebruik van Jobfish CV Check. We houden dan gedurende de looptijd van de vacature nieuwe CV's in de Jobfish-kandidatendatabase voor je in de gaten en benaderen passende kandidaten over jouw vacature.

Met een vacatureplaatsing op Jobfish bereik je meer dan 100.000 mogelijke kandidaten in de doelgroep. Dit hoge bereik komt ook omdat we Jobfish-vacatures standaard doorplaatsen in diverse christelijke media, zoals het Nederlands Dagblad en het Reformatorisch Dagblad. Naast onze gewone bezoekers en sollicitanten, hebben we ook mensen die hun CV op Jobfish plaatsen. Zij vragen Jobfish actief met hen mee te zoeken naar een goede volgende werkplek.

Vergoeding
Als je gebruik maakt van Jobfish CV Check kijken wij in die laatste groep dus ook actief voor jou uit naar mogelijk passende kandidaten en brengen hen persoonlijk op de hoogte van jouw vacature(s). Voor het gebruik maken van Jobfish CV Check rekenenen wij alleen een vergoeding (995 euro) als de kandidaat daadwerkelijk bij je aan de slag gaat. Als dat niet zo is, zijn hier dus geen kosten aan verbonden.

Contact
Wil je voor één of meerdere vacature(s) gebruik maken van Jobfish CV Check of wil je even sparren over deze dienstverlening? Bel of mail José of Wijnand:

  •  José Nieuwenhuis / (06)1063 5966 / jose@jobfish.nl
  • Wijnand Voogdt / (06) 8143 0157 / wijnand@jobfish.nl

Meer informatie over dit artikel