Wereldreizigers gezocht

Photo by Thien Dang on Unsplash

De reiswebsite Tourradar zoekt twee avonturiers om in vijftig dagen geheel verzorgd én gratis de wereld rond te reizen. Solliciteren kan per video tot 24 maart 2019.

De reisorganisatie organiseert korte reizen ‘all over the world’. Op die manier kun je de wereld ontdekken in een relatief korte tijd. De bestemmingen zijn soms een verrassing en de te winnen tours hebben bij elkaar een waarde van ruim 19.000 euro per persoon. Je reist samen in een groep van ongeveer twaalf reizigers. Met de groep gaat een filmcrew mee van drie mensen die van de trip een promotie video maken. Je ‘werkdagen’ zijn in mei en juni dit jaar.

Gratis reclame
Natuurlijk is er een mooi promotiefilmpje bij gemaakt. In twee weken tijd is het filmpje ruim tienduizend keer bekeken. Alle aandacht rondom deze bijzondere vacature, is natuurlijk gratis promotie voor de reisorganisatie. Origineel is het niet helemaal; De New York Times had in 2017 een soortgelijke reislustige vacature voor een heel jaar. En een wintersportkledingmerk zocht onlangs wintersporters zonder ervaring die niet bang waren om te vallen om hun kleding uit te proberen op de piste.

Video sollicitatie
Je sollicitatievideo met motivatie van maximaal twee minuten kan je hier uploaden.

Foto: Thien Dang – Unsplash