Vandaag gaat onze nieuwe recruiter Mark Smidt van start bij Jobfish

Vandaag gaat onze nieuwe recruiter Mark Smidt van start bij Jobfish. We zijn erg blij met de komst van Mark. Mark heeft precies die bijzondere kwaliteit in huis die wij zoeken bij een recruiter: écht goed luisteren naar je opdrachtgever en kandidaten. Eerst oog en oor voor de mens. Als we elkaar goed gehoord en gezien hebben, dán gaan we proberen de match te maken. En het mooie is: vaak ben je dan veel beter in staat om de juiste werkgever en kandidaat bij elkaar te brengen. 

Het is niet mensgericht óf resultaatgericht: we zijn mensgericht en dat leidt vaak tot het beste resultaat.

Mark heeft ruim 10 jaar ervaring in het recruitment-vak. Zowel aan bureau- als aan klantzijde en ook als zelfstandig adviseur en interim recruiter. Naast zijn werk voor Jobfish zal Mark zijn zelfstandig werk als organisatieadviseur voortzetten.

Jobfish bestaat meer dan 10 jaar, we bedienen ruim 500 klanten. We richten ons specifiek op werkgevers en kandidaten met een christelijke identiteit. Onze vacaturesite Jobfish.nl is onze primaire dienstverlening. Een vacatureplaatsing op Jobfish heeft een zeer groot bereik binnen de doelgroep, mede doordat onze vacatures getoond worden op een aantal grote christelijke nieuwssites en in een landelijk tijdschrift. Vaak is het plaatsen van een vacature voor een klant dan ook voldoende om een goede nieuwe collega te vinden. Als dat echter niet lukt, willen we onze opdrachtgever graag verder helpen. 

Want je komt bij niet bij Jobfish om een vacature te plaatsen, maar om die vacature te vervullen.

Daarom is er ook Jobfish Recruitment. Waarmee we gericht en actief meehelpen om de juiste man of vrouw te vinden. Onze CV-database met duizenden actuele CV’s van christelijke kandidaten vormt hierbij dikwijls ons vertrekpunt. We werken met aantrekkelijke no-cure-no-pay tarieven. 

Meer weten over Jobfish Recruitment?

Hier lees je er meer over (bel of mail gerust met Mark): www.jobfish.nl/jobfish-recruitment