Partners


Dit zijn de partners van Jobfish:

Stichting Ontmoeting

Vastgelopen mensen worden door Ontmoeting ondersteund om hun leven weer op orde te krijgen. Ze leren hen om weer op eigen benen te staan, relaties aan te gaan en te onderhouden en de juiste keuzes te maken. Zo krijgen ze weer perspectief in hun leven.
Bezoek de website van Stichting Ontmoeting

Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij, al 200 jaar. Samen met leden en donateurs maken ze het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven.
Bezoek de website van het NBG

Eleos

Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. Bij Eleos werken ze vanuit de overtuiging dat geloof en psychisch functioneren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit dit geloof maken ze contact met mensen.
Bezoek de website van Eleos

CGMV

CGMV gelooft dat jij van God de tijd, het talent en de mogelijkheden hebt gekregen om jouw leven, en dat van je omgeving, tot bloei te brengen. Je werk en carrière zijn daarin heel belangrijke onderdelen. Zoals ze zelf zeggen: ‘Wij zijn er voor je op alle momenten in je loopbaan, met inspiratie op het vlak van werk, leven en geloof. Dat geldt voor werkgevers én werknemers. Samen zijn we onderweg.’
Bezoek de website van CGMV

De Hoop GGZ

Mensen worden bij De Hoop gezien. Zij helpen op betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavingsproblemen om tot herstel te komen.
Bezoek de website van De Hoop

Cura Zorgtalent

Dit Leren & Werken traject is een initiatief van Cura Zorgtalent en het Hoornbeeck College. De visie van Cura Zorgtalent is om herintreders of mensen die helemaal nieuw zijn in het vak op te leiden als Verzorgende IG Niveau 3 in de Ouderenzorg. Ze willen daarbij zo goed mogelijk aansluiten bij de deelnemers.
Bezoek de website van Cura Zorgtalent