logo-monteba-accountants.png
werken bij Monteba Accountants & Adviseurs
Met een energiek en hecht team van accountants en adviseurs bereiken we al jaren de doelen van onze klanten en van onszelf. Door onze ongedwongen sfeer, het familiaire karakter van de organisatie en de hoge deskundigheidsgraad mogen wij al meer dan 25 jaar onze cliënten helpen bij het waarmaken van hun ambities.
  • Op dit moment zijn er geen vacatures die voldoen aan je zoekcriteria.

Over Monteba Accountants & Adviseurs

DOELEN BEREIKEN DOOR ELKAAR TE VERTROUWEN Met een energiek en hecht team van accountants en adviseurs bereiken we al jaren de doelen van onze klanten en van onszelf. Door onze ongedwongen sfeer, het familiaire karakter van de organisatie en de hoge deskundigheidsgraad mogen wij al meer dan 25 jaar onze cliënten helpen bij het waarmaken van hun ambities. VERTROUWEN Wij geloven dat overzicht, inzicht en uitzicht in de financiën het verschil maakt voor elke onderneming. Deze bijdrage willen wij graag leveren. Hierbij is vertrouwen in elkaar essentieel. Wij voelen ons dan ook bevoorrecht dat ondernemers ons vertrouwen om een bijdrage te leveren aan hun succes. Doordat cliënten ons al meer dan 20 jaar vertrouwen kan ons motto “Écht samenwerken” dagelijks in de praktijk worden gebracht. En dat geeft ons enorme voldoening ONS NETWERK Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn maken we gebruik van de toegevoegde waarde van ons netwerk. Dit netwerk zetten we dan ook graag voor jou in. In ons netwerk hebben we een aantal partners waar we regelmatig mee samenwerken:
  • Auxilium adviesgroep
  • Golstein Juridisch Advies
  • DSIG – De Subsidie Informatiegroep
MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN Maatschappelijke betrokkenheid past goed bij onze identiteit. In 2016 hebben hiervoor een mooi doel bereikt. Wij hebben lopend of fietsend de top van de Galibier in Frankrijk gehaald, zodat er 14 huizen gebouwd kunnen worden in Bangladesh.   Wij helpen jou ook graag met het bereiken van jouw doel!