Home / Organisaties / Kerkdienstgemist.nl

Kerkdienstgemist.nl

Op Kerkdienstgemist.nl leef je op jouw plek, via internet, rechtstreeks of later mee met je kerkgemeenschap. Je bent online betrokken bij de samenkomst via de website, op je tablet, smartphone, radio of TV.

We maken het samen met onze installatiepartners voor kerken gemakkelijk om de samenkomst uit te zenden en beschikbaar te maken voor leden en belangstellenden.

We zijn een zelfsturend team en met de laatste webtechnieken zorgen we voor een gebruiksvriendelijk en stabiel systeem.

Onze missie

Waarom?

Wij vinden dat je op jouw plek, rechtstreeks of later, met je kerkgemeenschap mee moet kunnen leven via internet. Onze kennis en ervaring van moderne media en hightech softwareontwikkeling zetten we graag in om dat doel te bereiken.

Hoe?

Op Kerkdienstgemist.nl leef je op jouw plek, via internet, rechtstreeks of later, mee met je kerkgemeenschap. Je volgt de radio of TV uitzending van je kerk gemakkelijk via de website van de kerk, op je computer, tablet, smartphone, radio of TV 
Voor elk apparaat hebben we een eenvoudig te gebruiken toepassing. Lukt het niet, dan helpen we je graag via internet, e-mail of telefoon. 
Als vrijwilliger pas je de uitzendingen en opnames eenvoudig aan via de online beheeromgeving.

Wat?

Met ons betrouwbare streamingplatform en beheersysteem is het voor elke kerkgemeenschap mogelijk om hoge kwaliteit uitzendingen te verzorgen, op te nemen en te bewerken. 
Ons systeem is open en gebaseerd op geaccepteerde standaarden. 
Onze servicepartners adviseren en installeren op elke gewenste locatie geschikte apparatuur om uit te zenden.

Kerkdienstgemist.nl: in verbinding met jouw gemeente.