Home / Organisaties / Fiscount Loonservice

Fiscount Loonservice

Fiscount Loonservice. Geen standaard loonverwerker. Wij maken hét verschil met ons concept! In teamverband gaan we voor topkwaliteit voor onze klanten in diverse dynamische branches. We werken met geavanceerde geautomatiseerde onlinesoftware zoals Nmbrs.

U of uw klant wil elke maand zeker zijn van een tijdige en correcte loonbetaling. Zo simpel is het. Als MKB-ondernemer of accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren heeft u hier echter specifieke kennis, ervaring en software voor nodig. Kies daarom voor een samenwerking met Fiscount Loonservice: een professionele partij die u continuïteit en samenwerking op maat biedt. Als verlengstuk van uw dienstverlening, als partner in salarisverwerking. Fiscount loonservice biedt een verscheidenheid aan diensten.

Fiscount Loonservice bestaat uit een team van specialisten. Met zes salarisadministrateurs, een HR-adviseur, een juridisch medewerker en een secretarieel medewerker staat Fiscount Loonservice voor u klaar met een dienstverlening op verschillende gebieden. Er wordt nauw samengewerkt met juristen van Fiscount Arbeid en Recht, die ondersteuning bieden bij complexe vraagstukken op het gebied van loonheffingen, sectorindeling, cao’s, premiekortingen of geschillen met werknemers.

HR- / salarisadviseur Fiscount Loonservice
Veenendaal 24 - 40 uur Betaalde banen
Payroll professional Fiscount Loonservice
Veenendaal 24 - 40 uur Betaalde banen
Junior salarisadministrateur Fiscount Loonservice
Veenendaal 24 - 44 uur Betaalde banen
Administratief medewerker Fiscount Loonservice
Veenendaal 24 - 40 uur Betaalde banen