Nina Gerritsen wint de Jobfish Quiz en schenkt prijs aan Evangelische Hogeschool

Deze zomer viel op duizenden deurmatten het Jobfish Magazine. Deze keer in de vorm van een grote puzzel. Best pittig om te kraken. Maar desondanks ontving het Jobfish team vele tientallen goede inzendingen. De deelnemers streden om het winnen van een gift van 500 euro voor het goede doel van hun keuze. Vandaag maken we de winnaar bekend. Het is Nina Gerritsen uit Arnhem.

Steviger in hun schoenen
Mevrouw Gerritsen is in haar nopjes met het winnen van de prijs: “Ik ben erg blij dat de EH het geld krijgt. Ik vind het zo waardevol dat jongeren geestelijk en mentaal gevormd worden. Zo groeit hun persoonlijkheid en staan ze steviger in hun schoenen staan op het gebied van wie ben ik en wat geloof ik eigenlijk en hoe breng ik dat over. Daar kunnen ze hun héle leven hun voordeel mee doen. En wat is Els van Dijk een kanjer! Zij schrijft zulke kostbare stukjes en ze is vastbesloten om steeds op Jezus te blijven zien. Dat vind ik enorm bemoedigend.”

Geweldig nieuws
De EH heeft even verrast als enthousiast gereageerd. “Wat een geweldig nieuws! En wat fijn voor ons dat mevrouw Gerritsen juist aan de EH gedacht heeft.”

Voor wie het leuk vindt: de puzzel is nog steeds te maken, bekijk hier online de Quiz-editie. Meer weten over de Evangelische Hogeschool? Neem dan een kijkje op de website eh.nl.

Wie weet gieten we het Jobfish Magazine volgende jaar opnieuw in een Quiz-vorm. Jobfish Magazine verschijnt twee keer per jaar en wordt op wisselende wijze gratis verspreid. De zomereditie werd meegezonden met de Uitdaging.