Het Jobfish team

In 2009 werd Jobfish opgericht door Wijnand (nu nog steeds onze teamleider). In de afgelopen 12 jaar zijn we elk jaar een beetje verder gegroeid. Hoe dat ging, kun je hier lezen. Inmiddels bedienen we meer dan 700 klanten (christelijke organisaties/werkgevers) en héél veel kandidaten. Een prachtige rol vinden we, om matches te maken tussen werkgevers en werkzoekers die echt goed bij elkaar passen én elkaar herkennen in hun geloof in God.

Pro-actief op zoek
De website ‘zelf’ verzorgt het meeste werk: werkgevers plaatsen er hun vacatures; kandidaten solliciteren daar vervolgens op. Maar het lukt niet altijd om direct via de site de match te maken. Soms lijkt de juiste kandidaat niet te vinden. Of andersom lijkt voor mensen de juiste baan niet beschikbaar. Daar komt het Jobfish-team in beeld. Want ook naast onze vacaturesite leggen we verbindingen. Onze gespecialiseerde adviseurs gaan zowel voor organisaties als voor kandidaten heel graag pro-actief op zoek naar de perfecte match.

Vlnr: Frits, José, Wijnand, Mieke, Jan

Even sparren?
Overweeg jij op zoek te gaan naar een nieuwe baan? Lijkt het je leuk om jouw talent en ervaring in te zetten bij een christelijke organisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vinden het erg leuk om met jou mee te denken en samen op zoek te gaan naar de plek waar jij optimaal tot je recht kunt komen. We zien ernaar uit van je te horen!
Of ben je werkgever of HR-manager en ben je benieuwd wat Jobfish precies voor jouw organisatie kan beteken? Afhankelijk van jouw wensen kunnen we op diverse manieren met je meewerven en -denken.