Jobfish Recruitment. Wij helpen u bij het vinden van uw nieuwe collega.

  • Helder en aantrekkelijk tarief

  • Gespecialiseerd in christelijke werkgevers en kandidaten

  • Bestaande database met duizenden kandidaten

Expertise
We zijn gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en kandidaten met een christelijke identiteit. In elke sector en regio.

Werkwijze
We beginnen met een intakegesprek waarin we een goed beeld krijgen van u als werkgever en van de functie waarvoor er een vacature is ontstaan. Vervolgens gaan we via onze online kanalen en ons persoonlijk netwerk actief op zoek naar de juiste persoon. We schakelen daarbij onze uitgebreide CV-databank in (met daarin enkele duizenden actuele profielen van christelijke kandidaten). Op basis hiervan voeren we kennismakingsgesprekken met kandidaten. In die gesprekken stellen we kandidaatprofielen op  die we daarna aan onze opdrachtgever voorleggen.

Persoonlijk
We geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Zowel in het contact met u als opdrachtgever als in de gesprekken met onze kandidaten. Want in de ruim 10 jaar waarin we actief zijn in dit vak hebben we dit geleerd: een goede duurzame match krijg je vooral als opdrachtgever en kandidaat bij elkaar passen en werken vanuit dezelfde identiteit. Die match is net zo belangrijk – misschien zelfs belangrijker – als de match tussen kandidaat en de harde functie-eisen.

Interesse?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Jobfish Recruitment voor úw bedrijf of organisatie? Bel of mail dan vrijblijvend met Wijnand Voogdt om samen naar uw situatie te kijken en de mogelijkheden te bespreken. We zijn u graag van dienst!

(06) 8143 0157 / wijnand@jobfish.nl