Nieuwe stap
Na je HBO- of WO- opleiding ben je alweer 5 tot 10 jaar aan de slag. Je hebt in die jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Nu ben je toe aan een nieuwe stap. Als christen-professional zou je graag jouw energie en expertise inzetten in een christelijke organisatie.

Elkaar leren kennen
Is dit jouw situatie? Dan willen we je graag leren kennen en je meehelpen bij het vinden van je volgende baan. Een baan die aansluit bij waar jij voor staat, en bij wat jij in huis hebt.

Kansen voor jou
Wij zijn Frits, José, Wijnand, Mieke en Jan, de adviseurs van Jobfish. We zijn gespecialiseerd in het vinden van goede kandidaten voor christelijke organisaties. In de 12 jaar dat Jobfish bestaat, hebben we honderden christelijke organisaties mogen voorzien van goede medewerkers. Wij kennen de organisaties dan ook erg goed en hebben scherp in beeld welke nieuwe kansen er juist in deze sector voor jou liggen.

Tot gauw!
Dus, laat vandaag nog even van je horen, we zien ernaar uit om je te ontmoeten!

Vlnr: Frits, José, Wijnand, Mieke, Jan

CV uploaden
Ook als je in andere sector werkt dan de sectoren die je hiernaast bij onze namen ziet staan, is het handig om je CV aan ons door te geven. Upload dan hier je CV.