Jobfish biedt aan: gratis persoonlijke loopbaancoaching (NB: zo lang de voorraad strekt)

In het kader van het overheidsprogramma ‘NL leert door’ biedt de overheid korte loopbaantrajecten aan werkenden en werkzoekenden tussen de 18 en 66 jaar. Binnen deze leeftijdsgroep komt iedereen hiervoor in aanmerking. Jobfish kan hierdoor de komende tijd (zolang de voorraad strekt) door de overheid betaalde trajecten aanbieden. Iets voor jou? Wees er dan snel bij!

Meld je aan
Wil jij je kort maar krachtig (her)oriënteren op jouw plekje op de arbeidsmarkt? Meld je dan vandaag nog even aan bij een van onze partnercoaches onder aan deze pagina (want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Stuur de coach van jouw keuze een mailtje, vermeld daarin kort je naam, woonplaats en telefoonnummer, en dat je in aanmerking wil komen voor het gratis loopbaantraject. De coach neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte eerste kennismaking, uitleg van de werkwijze en het eventueel inplannen van het traject.

4 coach-gesprekken
Het traject bestaat uit 4 coach-gesprekken. De gesprekken kunnen zowel plaatsvinden op de locaties van onze coaches als thuis achter de computer of telefoon via een Skype-verbinding. We kunnen de coaching op diverse plaatsen aanbieden. In deze vier gesprekken (die elk ongeveer 1 uur duren) behandelen we deze onderwerpen:

1) Kennismaking en arbeidsmarkt-scan (waarin we in de mogelijkheden in beeld brengen van je huidige of meest recente beroep en sector, en dit ook vergelijken met andere beroepen en sectoren).

2) Onderzoek en bespreking van je persoonsprofiel (sterke en minder sterke eigenschappen + ontwikkelpunten)

3) Toekomst-oriëntatie (waarin we samen kijken naar hoe je verder wil/kan qua werk en waar voor jou goede kansen liggen)

4) Verslag en plan (samen stellen we vast wat we ontdekt en geleerd hebben én hoe we juiste stappen kunnen zetten in de richting van de gewenste werksituatie)

Toestemming
Een ontwikkeladviestraject is voor de deelnemer gratis. De overheid, die het traject subsidieert, vraagt aan de deelnemer toestemming voor inzage in het verslag en plan en vraag ook de bereidheid tot benadering voor onderzoeksdoeleinden. De deelnemer ondertekent hiervoor een toestemmingsverklaring. Tot slot: hoewel we het traject gratis aanbieden, is het een vereiste dat je je als deelnemer committeert. Bij voortijdig afbreken van het traject zullen we een onkostenvergoeding in rekening brengen.

Cees Eenhoorn

Bureau Eigen Regie (Zwijndrecht)

info@ergo-eenhoorn.nl

Ron Steussy

Aetra Coaching (Putten)

info@aetracoaching.nl