Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij het nadenken over hun werk of loopbaan. Hulpvragen die aan een loopbaanbegeleider gesteld worden, zijn bijvoorbeeld:

  • Help mij ontdekken wat ik echt wil in mijn werk
  • Ik vraag me steeds vaker of dit werk wel echt bij mij past
  • Ik wil er achter komen waarom ik me niet prettig voel in mijn huidige werk

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?
Je leert – onder begeleiding van een loopbaanadviseur – zelf regie te nemen in je eigen loopbaan. In de begeleiding staat jouw hulpvraag centraal. De begeleiding bestaat uit persoonlijke gesprekken tussen de hulpvrager en de loopbaanadviseur- of coach, aangevuld met opdrachten en oefeningen.

Wat heb je eraan?
Je leert jezelf beter kennen. Je vindt antwoorden op vragen als: Wat motiveert je? Waardoor krijg je energie? Wat zijn je sterke en zwakke punten? Waar verlang je naar? Wat zijn je talenten? Hoe kun je jouw persoonlijkheid en je vaardigheden het best tot zijn recht laten komen in je werk?

Christelijke loopbaanbegeleiding
Als je op zoek bent naar een loopbaanbegeleider, staan de adviseurs van Jobfish HRM je graag terzijde. De loopbaanbegeleiders van Jobfish zijn betrokken en deskundige professionals die bovendien het christelijk geloof een belangrijke plek in de begeleiding geven. Want vragen als: Hoe denkt God over mij? en Wat is Zijn doel met mijn leven? zijn eigenlijk onlosmakelijk verbonden met de vragen hierboven.

Meer weten?
Bel of mail Wijnand Voogdt
(06) 8143 0157 / wijnand@jobfish.nl